Головна Новини Спорт інші види спорту Стала відома перша збірна, яка вийшла до 1/2 фіналу Євро-2022 з футзалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома перша збірна, яка вийшла до 1/2 фіналу Євро-2022 з футзалу

Обидві команди на двох забили п'ять голів

31 січня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

У понеділок, 31 січня, на чемпіонаті Європи-2022 з футзалу серед чоловіків, який продовжується в Нідерландах, визначився перший півфіналіст турніру. Як повідомляє suspilne.media, за вихід у 1/2 боролися чинні чемпіони – збірна Португалії – і дебютанти Євро – Фінляндія.

Стала відома перша збірна, яка вийшла до 1/2 фіналу Євро-2022 з футзалу

Збірна Португалія - фото із офіційного сайту АМФР

Португалія виборола ранню перевагу на старті матчу. Вже на четвертій хвилині рахунок відкрив захисник Афонсо Жезус з подачі Варели.

Проте фіни зуміли нав'язати боротьбу та на 10-й хвилині зрівняти рахунок – 1:1. Гол забив нападник Мийка Госіо, грудьми перевівши м'яч у ворота після спроби пробити від Аламіккотерво.

Через чотири хвилини Жезус знову вивів свою команду вперед, оформивши дубль із передачі Бруно Коельо. Це його четвертий гол за чотири матчі Євро-2022. Єдина гра, в якій він не забивав – зустріч із Україною.

У другому таймі фіни знову повернули грі короткотривалу інтригу. На 27-й хвилині у воротах фаворитів відзначився фінський захисник Аутіо: з асиста Юкі Кітоли.

Щоправда, португальці швидко відігралися: за десять хвилин до кінця основного часу форвард Мігель Анжелу забив після передачі Еріка.

Незважаючи на спроби фінів піти в конратаку та реалізувати штрафний майданчик, португальцям вдалося утримати такий рахунок до кінця матчу, що дозволило їм пробитися на наступну стадію.

Євро-2022 з футзалу (чоловіки). Чвертьфінал

Португалія – Фінляндія 3:2

Голи: Жезус, 4, 15, Анжела, 30 — Госіо, 10, Аутіо, 27

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про варіанти виходу збірної України до наступного раунду чемпіонату Європи з футзалу. Також "Коментарі", розповідали про те, як українські футзалісти, створили фурор на чемпіонаті Європи-2022 (відео).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини