Головна Новини Спорт інші види спорту Українські футзалісти створили сенсацію на чемпіонаті Європи-2022 (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські футзалісти створили сенсацію на чемпіонаті Європи-2022 (відео)

У 1/4 фіналу українські футзалісти поміряються силами зі збірною Казахстану

29 січня 2022, 11:40
Поділіться публікацією:








У п'ятницю, 28 січня, у Гронінгені відбувся заключний тур групового етапу чемпіонату Європи з футзалу. У групі А збірна України протистояла своїм візаві з Португалії. Підопічні Косенка мали варіанти виходу до 1/4 фіналу. Незважаючи на поразку 0:1, один з них все ж таки спрацював. "Синьо-жовті" вибороли друге місце і пробилися далі.

Українські футзалісти створили сенсацію на чемпіонаті Європи-2022 (відео)

Україна - Португалія - фото із відкритих джерел

Загалом обидві збірні продемонстрували рівну гру з величезною кількістю гольових моментів.

Першими могли вийти вперед українські футзалісти. Нападник Чернявський не зміг переграти віч-на-віч воротаря португальців. Тут же, "бразильські" європейці відповіли не менш небезпечним гольовим моментом, але м'яч пройшов повз.

Португальці не очікували такого пресингу від суперника і все частіше притискаючись до своїх воріт, давали нагоду підопічним Косенко забити гол. Але саме точного завершення атаки і завадило українській збірній (як виявилося потім) виграти цей матч.

Після першого тайму команди не зменшували обертів. Спочатку, героєм перших хвилин став кіпер України Ципун, а потім знову його португальський візаві.

На жаль, за 3 хвилини до кінця гри підопічні Косенко пропустили дуже образливий м'яч від Зіки. І не змогли відповісти.


Незважаючи на поразку, "синьо-жовті" змогли пробитися до 1/4 фіналу чемпіонату Європи-2022 з футзалу за додатковими показниками та перемоги сербів у матчі проти господарів турніру. У підсумку суперниками в 1-му раунді плей-офф для України стане збірна Казахстану, матч запланований на 31 січня 2022 року.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про варіанти виходу збірної України до наступного раунду чемпіонату Європи з футзалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини