Головна Новини Спорт інші види спорту Варіанти виходу збірної України у наступний раунд чемпіонату Європи з футзалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Варіанти виходу збірної України у наступний раунд чемпіонату Європи з футзалу

Є три варіанти виходу у наступний раунд

28 січня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

В п’ятницю, 28 січня, в останньому турі чемпіонату Європи-2022, українці, у своїй групі зіграють з португальцями, а нідерландці — з сербами. Які варіанти виходу збірної України з групи? 

Варіанти виходу збірної України у наступний раунд чемпіонату Європи з футзалу

Чемпіонат Європи-2022 з футзалу - фото із UFFA

Як стверджує champion.com, стартовий матч чемпіонату з Нідерландами ускладнив завдання виходу збірної України з групи А.

Нажаль, підопічні Олександра Косенка у тому матчі зазнали поразки (2:3). Далі, українці завдали нищівної поразки сербам — 6:1. В інших матчах групи А збірна Португалії обіграла Сербію (4:2) та Нідерланди (4:1). Після двох турів португальці втримують лідерство у групі (6 очок), нідерландці — другі. Збірна України перебуває на третьому місці, маючи однакову кількість очок з Нідерландами, але поступається за результатом в особистому матчі. 

Варіанти виходу:

1. Перемога над Португалією приносить українцям путівку до чвертьфіналу турніру. (Якщо всі три команди у групі наберуть порівну очок (по 6), то українці завдяки розгромній поразці Нідерландів португальцям не будуть мати найгіршу різницю голів.

2. Якщо підопічні Косенка зіграють внічию з Португалією, то потрібно сподіватися лише на перемогу Сербії над Нідерландами.

3. Поразка українців у матчі з португальцями зберігає шанси на вихід з групи. Потрібно, щоб у паралельному матчі Сербія перемогла Нідерланди з різницею не більше 9 голів. Тоді володар другої путівки з групи буде визначатися за особистими зустрічами трьох команд, які матимуть по три очки. Розгромна поразка Нідерландів з різницею у 9 і більше голів далі виведе Сербію. Перемога Сербії з меншою різницею голів до чвертьфіналу Євро-2022 виведе збірну України.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про плюси та мінуси тактичних футбольних схем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини