Головна Новини Спорт інші види спорту Енді Маррей підтримує українських спортсменів: треба розуміти їхню точку зору
commentss НОВИНИ Всі новини

Енді Маррей підтримує українських спортсменів: треба розуміти їхню точку зору

Шотландський тенісист, який у 2022 році пожертвував усі свої виграші на гуманітарні цілі в Україні, закликає підтримувати Україну.

12 квітня 2023, 18:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з кращих тенісистів сучасності Енді Маррей вважає, що потрібно прислухатись до українських спортсменів, а не тільки до росіян, які скаржаться на заборону брати участь у змаганнях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Tennis Majors.

Енді Маррей підтримує українських спортсменів: треба розуміти їхню точку зору

Шотландський тенісист Енді Маррей. Фото з відкритих джерел

Нещодавно турнір Вімблдон під тиском організаторів скасував заборону для російських та білоруських спортсменів. Такі дії викликали критику серед українських тенісистів та інших спортсменів. Вони не розуміють, чому світ звертає увагу на тих, кого не допустили до змагань, проте не підтримують українців, які страждають через російську агресію.

"Я думаю, що справді важливо продовжувати говорити про те, що насправді відбувається в Україні зараз, не зосереджуючись на кількох тенісистах і кількох спортсменах, які можуть або не можуть брати участь у великих спортивних змаганнях", — говорить Маррей.

На думку шотландського тенісиста слід більше прислухатись до українських спортсменів.

"Звичайно, я відчуваю симпатію до українських гравців. Я бачив, що деякі з гравців говорили про те, як їм було важко. Треба розуміти їхню точку зору, а не тільки гравців, яким не дозволили грати минулого року. У турі є українські гравці, чиї сім’ї постраждали, і вони переживають неймовірно важкі часи. І це важливо", — каже Енді Маррей.

Минулого року Енді Маррей пожертвував свої виграші на суму понад 630 тис. фунтів стерлінгів (близько 30 млн гривень) на гуманітарну допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв чи підтримують українці допуск російських спортсменів до міжнародних змагань.

Також "Коментарі" писали, що президент УЄФА розповів, коли скасують дискваліфікацію Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матвій

12 квітня 2023, 18:04

Крутий тенісист


Новини