Головна Новини Спорт футбол Президент УЄФА розповів, коли скасують дискваліфікацію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент УЄФА розповів, коли скасують дискваліфікацію Росії

УЄФА не планує повертати Росію до змагань

6 квітня 2023, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник УЄФА Александер Чеферін повідомив, що повернути Росію до футбольних змагань на європейському континенті до закінчення війни буде важко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Президент УЄФА розповів, коли скасують дискваліфікацію Росії

Президент УЄФА Александер Чеферін. Фото з відкритих джерел

Александера Чеферіна переобрали на посаду президента УЄФА до 2027 року. З нагоди цього у Лісабоні відбулась пресконференція, де футбольний функціонер також висловився і про російських спортсменів. На думку Чеферіна, Росія не повернеться до змагань поки не закінчиться війна в Україні.

"Моя особиста думка: поки не припиниться війна, нам буде дуже важко щось змінити", — каже президент УЄФА Александер Чеферін.

Керівний орган європейського футболу в лютому 2022 року заборонив російським командам брати участь у своїх змаганнях після вторгнення в Україну. Більшість міжнародних спортивних організацій також виключили або обмежили участь для російських спортсменів. Національна футбольна команда Білорусі та її клуби можуть брати участь у європейських змаганнях, але їхні домашні ігри мають проходити на нейтральному полі та без глядачів.

Чеферін заявив, що рішення заборонити Білорусі брати участь у відборі на Чемпіонат Європи 2024 року може "тільки виконком УЄФА" і що ситуація буде продовжувати стежити до наступного засідання комітету 28 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МОК цинічно відповів на критику України щодо допуску російських спортсменів.

Також "Коментарі" писали про клуб із Саудівської Аравії "Аль-Хіляль", який офіційно запропонував Мессі рекордну зарплату. Це у два рази більше ніж отримує Роналду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини