Головна Новини Спорт інші види спорту Поведінка українки розлютила росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Поведінка українки розлютила росіян

Даяна Ястремська традиційно відмовилась від фотосесії та потиску рук з росіянкою. Така поведінка української тенісистки розлютила росіян.

3 березня 2024, 10:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські спортивні ЗМІ обурені поведінкою української тенісистки Даяни Ястремської на турнірі в Сан-Дієго. Українка не захотіла тиснути руку російській тенісистці Анні Блінковій перед матчем, а також відмовилась від спільної фотосесії.

Поведінка українки розлютила росіян

Українська тенісистка Даяна Ястремська. Фото з відкритих джерел

Росіянка Анна Блінкова перемогла українку Даяну Ястремську в другому раунді турніру WTA 500 у Сан-Дієго. Українська тенісистка, яка цього року дійшла до півфіналу Australian Open, спочатку перемагала, однак у підсумку програла у двох сетах 6:7, 2:6.

Попри те, що українські тенісистки при зустрічі з російськими постійно відмовляються від рукостискань та фотосесій, росіяни й надалі критикують таку позицію.

"Перед початком матчу Ястремська демонстративно відійшла від сітки, з іншого боку якої була Блінкова. Мало того, коли її покликали для спільного фотографування із суддею, Даяна відмовилася", — скаржаться російські ЗМІ.

Росіяни заявили, що Блінкова "покарала Ястремську за неввічливість" маючи на увазі, що українка відмовилась тиснути руку тенісистці з РФ.

"Програвши останній розіграш, українка навіть не змахнула з ввічливості ракеткою, з кам'яним обличчям вона потиснула руку судді і пішла збирати речі", — додають спортивні ЗМІ РФ.

Попри це радість росіян тривала недовго. У наступному матчі Анна Блінкова не змогла потрапити у фінал та у трьох сетах поступилась Джесіці Пегулі. Інша українка, Марта Костюк, яка також брала участь у змаганнях дійшла до фіналу де зустрілась з кривдницею російської тенісистки. Українська тенісистка Марта Костюк перемогла Джесіку Пегулу у двох сетах 7:6, 6:1 та виграла турнір у Сан-Дієго.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська тенісистка Даяна Ястремська встановила кілька значних досягнень на турнірі Australian Open.

Також "Коментарі" писали, що російський тенісист Андрій Рубльов у люті накричав на суддю. Він швидко отримав суворе покарання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини