Головна Новини Спорт інші види спорту Скандал з російським тенісистом: через агресію росіянина швидко покарали
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з російським тенісистом: через агресію росіянина швидко покарали

Російський тенісист Андрій Рубльов у люті накричав на суддю. Він швидко отримав суворе покарання.

3 березня 2024, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Під час тенісного турніру в Дубаї стався скандал з російським тенісистом Андрієм Рубльовим. У півфінальному поєдинку проти казахстанського тенісиста Олександра Бублика  у росіянина здали нерви. Андрій Рубльов гнівно накричав на лінійного суддю, за що отримав суворе покарання.

Скандал з російським тенісистом: через агресію росіянина швидко покарали

Російський тенісист Андрій Рубльов. Фото з відкритих джерел

В одному з півфіналів в Дубаї прихильники тенісу спостерігали запеклий поєдинок між 5 ракеткою світу росіянином Андрієм Рубльовим та 23 у рейтингу тенісистів казахстанцем Александром Бубліком. У перших двох партіях переможець визначився лише на тай-брейках. У першому сеті переміг Рубльов, а у другому Бублік. Будь-яка помилка в третьому сеті могла вирішити долю тенісистів на турнірі в Дубаї.

При рахунку 6:5 на користь казахстанського тенісиста Андрій Рубльов не витримав та виплеснув свої емоції на лінійного суддю вважаючи, що він припустився помилки. Російський тенісист у люті підійшов до судді та почав агресивно кричати на нього і махати ракеткою. Глядачі на матчі освистали скандальну поведінку Рубльова.

Організатори тенісного турніру відреагували на дії Андрія Рубльова та дискваліфікували російського тенісиста з турніру у Дубаї. Таким чином у фінал турніру потрапив казахстанський тенісист, де програв у двох сетах французу Юго Юмберу.

Зазначимо, що Александр Бублік також мав нервові моменти на турнірі. На початку гри він зламав ракетку та вступав у дискусії з суддями, однак не проявляв такої агресивної поведінки, як російський тенісист.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Андрій Рубльов побив себе ракеткою до крові прямо під час матчу.

Також "Коментарі" писали про росіянку, яка в божевільному гніві розтрощила ракетку на Australian Open.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини