Головна Новини Спорт інші види спорту Першій ракетці світу заборонили виступати в США: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Першій ракетці світу заборонили виступати в США: відома причина

Новак Джокович не отримав дозвіл від США виступити на тенісному турнірі в Індіан-Веллсі. Першій ракетці світу не допомогли звернення сенаторів США до Джо Байдена.

6 березня 2023, 13:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сербський тенісист Новак Джокович знову пропустить великий турнір через відсутність щеплення від COVID-19. Серб не зіграє в Індіан-Веллсі, тому що його не пустили в США. Першій ракетці світу не допомогли навіть листи сенаторів до Джо Байдена. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter BNP Paribas Open.

Першій ракетці світу заборонили виступати в США: відома причина

Сербський тенісист Новак Джокович. Фото з відкритих джерел

Сербський тенісист відмовляється від вакцинації проти COVID-19, через що не може отримати дозвіл потрапити в США та інші країни. Саме тому Новак Джокович пропустив Australian Open у січні 2022 року. Тепер ситуація повторилась на турнірі в Індіан-Веллсі, через санітарні норми США тенісист не зможе потрапити в США.

"Перша ракетка світу Новак Джокович знявся з BNP Paribas Open 2023. Його місце в сітці турніру займе Ніколоз Басилашвілі", — повідомили організатори турніру в Twitter.

Цікаво, що Новаку Джоковичу вимагали зробити виключення два сенатори від Флориди Рік Скотт і Марко Рубіо, які написали лист до президента США Джо Байдена, проте американський лідер не відповів на повідомлення політиків.

Санітарні норми в США щодо вакцинації діють до 11 травня 2023 року, тому Новак Джокович ймовірно зможе взяти участь в одному з найбільших тенісних турнірів року US Open.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що  батько Новака Джоковича потрапив у скандал. Срджан Новак зробив фото з фанатами "русского мира", через що піддався публічній критиці.

Також "Коментарі" писали, що українська тенісистка Марта Костюк перемогла росіянку у фіналі та виграла свій перший великий титул у кар'єрі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини