Головна Новини Спорт інші види спорту Компанія Apple планує створити щось цікаве з "Формулою-1"
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple планує створити щось цікаве з "Формулою-1"

У цьому братимуть участь Бред Пітт, а також Льюїс Хемілтон

13 січня 2022, 20:40
Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple планує фінансово вкластися у створення нового фільму про "Формулу-1". Одна з головних ролей дісталася американському акторові Бреду Пітту.

Компанія Apple планує створити щось цікаве з "Формулою-1"

"Формула - 1" - фото із © Samo Vidic/Red Bull Content Pool

Як повідомляє prsport, у створенні нового фільму про перегони "Ф-1", в якому зніматиметься Бред Пітт, також братиме участь і британський пілот команди "Mercedes" Льюїс Хемілтон, який також є семиразовим чемпіоном перегонів.

За сюжетом кінострічки Бред Пітт гратиме роль пілота, який вийшов на пенсію, але не зміг залишити гонки, які були величезною частиною всього його життя. Екс-пілот почав займатися навчанням молодого автогонщика, щоб той добився слави на гоночній трасі, завдяки досвіду досвідченого автогонщика. Разом з командою юного спортсмена герой Пітта зможе досягти успіху в гоночному світі, але вже не в ролі гонщика, а як наставник.

Ерена Крюгера призначено сценаристом, а продюсером буде американець Джеррі Брукхаймер, який знімав франшизу "Пірати Карибського моря". У фільм уже вклали 130 мільйонів доларів. Дата виходу кінострічки про "королівські перегони" ще невідома.

Останнім всесвітньо відомим фільмом про класичні перегони став фільм під назвою "Ford проти Ferrari", сюжет якого розповідає про історію двох авто інженерів Америки, які хотіли досягти головної мети – зробити свій спорткар, який зможе випередити непереможного чемпіона Феррарі. Цей фільм вийшов у 2019-му році, у головних ролях були задіяні Метт Деймон та Крістіан Бейл.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв ім'я нового чемпіона "Формули-1" 2021 року. Також, "Коментарі" розповідали про те, як у сім'ї годинників народився майбутній автогонщик і конструктор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини