Головна Новини Спорт інші види спорту Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі (ФОТО)

Тенісистка заявила про рішучість повернутися на корт

18 вересня 2024, 09:38
Поділіться публікацією:

Еліні Світоліній прооперували ногу, про що тенісистка повідомила у своєму Instagram. Спортсменка заявила, що сповнена рішучості повернутися на корт і виступати на найвищому рівні, інформує портал "Коментарі".

Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі (ФОТО)

Еліна Світоліна. Фото: elisvitolina / Instagram

"На жаль, мій сезон 2024 року тепер у підручниках історії, тому що сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагалася впоратися протягом усього цього року. Це та сама проблема, яка завершила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. З нею стало складніше справлятися, і вона все більше впливала на мене не тільки щодо тенісу та тренувань, а й у моєму повсякденному житті", — заявила спортсменка.


Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі (ФОТО) - фото 2

Фото: elisvitolina / Instagram

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Світоліна втратила статус першої ракетки України: хто її випередив

Тенісистка Марта Костюк стала першою ракеткою України, випередивши в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) Еліну Світоліну. Рейтинги WTA були оновлені після завершення тенісного турніру Ролан Гаррос, який проходив у Франції.

21-річна Марта Костюк піднялася на три позиції та посідає 17 місце у світовому рейтингу WTA з 2240 балами. Таким чином вона обійшла 29-річну Еліну Світлоліну, яка втратила дві позиції і з 2100 балами посіла 21 місце після оновлення рейтингу Жіночої тенісної асоціації після закінчення турніру Ролан Гаррос.

Читайте також: Найбагатші спортсмени України: скільки заробили Усік, Зінченко, Світоліна та інші

Серед 15 найбільш високооплачуваних спортсменів України опинилися дві українські тенісистки: Еліна Світоліна та Марта Костюк. Переглянути весь рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів і спортсменок України за версією Forbes можна за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини