Головна Новини Спорт інші види спорту Російський тенісист пожалівся на українців з прапором України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський тенісист пожалівся на українців з прапором України (ВІДЕО)

Рубльов стверджував, що на його адресу нібито казали погані слова

19 січня 2023, 18:54
Поділіться публікацією:

Під час матчу другого кола Australian Open-2023, перша ракетка РФ та шостий номер у світі Андрій Рубльов  поскаржився рефері на поведінку українців з національним прапором.

Російський тенісист пожалівся на українців з прапором України (ВІДЕО)

Тенісист Андрій Рубльов пожалівся на українців (фото з відкритих джерел)

Прямо під час другого сету у поєдинку проти тенісиста Еміля Руусувуорі з Фінляндії російський спортсмен підійшов до судді та поскаржився на українських вболівальників, що розгорнули на трибунах національний прапор з тризубом.

Водночас Рубльов заявив, що його скарга була пов'язана з образливими словами, які нібито говорили українці на його адресу, а не з присутністю  українського прапора на матчі.

"Я одразу сказав рефері, що справа не в прапорі, вони можуть вивісити будь-який прапор, я повністю розумію ситуацію. Справа більше в тому, що вони почали говорити мені погані слова. Я сказав арбітру: "Справа не у прапорі, але, будь ласка, ви можете сказати їм, що хоча б не говорити поганих слів, коли йде зміна сторін", – розповів про ситуацію Рубльов.

На жаль, поєдинок таки закінчився перемогою Рубльова з рахунком 6:2, 6:4, 6:7, 6:3.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українка на відпочинку кинула тарілку у російську телеведучу.Російська телеведуча Дана Борисова поскаржилася на українку, яка показала, що думає про росіян, де б вони не знаходилися. Вона розповіла, що під час свого нещодавнього  відпочинку у Таїланді їй дісталося. Прямо під час сніданку жінка з України жбурнула тарілку  у росіянку. Окрім цього, вона заявила, що щиро не розуміє, чому українка так вчинила. Але при цьому вона жодним словом не обмовилася про війну, яку розгорнула Росія, вбиваючи мирних жителів. Борисова вкотре заявила, що підтримує владу у Росії і вважає, що її країна "все робить правильно".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини