Головна Новини Спорт футбол Зірку Прем'єр-ліги заарештували. Тепер він постане перед судом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку Прем'єр-ліги заарештували. Тепер він постане перед судом

26-річного бразильця звинуватили в водінні в стані алкогольного сп'яніння.

13 січня 2023, 19:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поліція Нортумбрії заарештувала професійного гравця команди Прем'єр-ліги "Ньюкасл" бразильця Жоелінтона. Футболіста звинувачують у водіння в станні алкогольного сп'яніння. Тепер гравець постане перед британським судом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky Sports.

Зірку Прем'єр-ліги заарештували. Тепер він постане перед судом

Бразильський футболіст Жоелінтон. Фото з відкритих джерел

Жоелінтон — одна з ключових фігур у побудові гри тренера "Ньюкасла" Едді Хау. Саме завдяки його голам команда посідає третє місце в Прем'єр-лізі Англії.

Трансфер бразильця вважався катастрофою для англійської команди, поки "Ньюкасла" не очолив Едді Хау, який перевів гравця в півзахист. Таким чином тренер використовує найкращі якості бразильця.

Проте, ймовірно наступний матч Жоелінтон не зіграє. Суд над бразильцем пройде 26 січня і до цієї дати обвинувачений гравець англійської команди не буде виходити на поле в офіційних матчах. На скільки в сильному стані алкогольного сп’яніння був гравець поки не повідомляється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в аеропорту Парижа заарештували французького футболіста, який хотів провести 100 кг кокаїну. Спільницю гравця французького клубу L'Aiglon du Lamentin відпустили, а Жан-Мануель Недра постане перед судом.

Також "Коментарі" писали про черговий удар по іміджу Кріштіану Роналду. Такого з португальським футболістом не ставалось за усю його кар'єру. EA Sports оголосила номінантів на звання Team of the Year (TOTY), проте Роналду не потрапив навіть до першої сотні кращих гравців за 2023 рік. До оголошеного списку з 30 нападників увійшли Роберта Левандовскі, Карім Бензема, Ерлінг Холанд, Лео Мессі, Кіліан Мбаппе та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

14 січня 2023, 02:07

на фото мужику лет за 50, а ему пишут что 26 лет. Фу яке ж воно гедке!!!


Новини