Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Запаморочливі цифри: саме стільки Snoop Dogg заробляє на Олімпіаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Запаморочливі цифри: саме стільки Snoop Dogg заробляє на Олімпіаді

Snoop Dogg отримує шалену зарплату за коментування Олімпійських ігор в Парижі.

7 серпня 2024, 15:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський репер Snoop Dogg став однією з найбільших зірок цьогорічної Олімпіади. Репер є кореспондентом у Парижі одного з американських телеканалів. Тепер стало відомо, скільки Snoop Dogg заробляє на Олімпійських іграх.

Запаморочливі цифри: саме стільки Snoop Dogg заробляє на Олімпіаді

Snoop Dogg на Олімпійських іграх. Фото з відкритих джерел

Snoop Dogg був однією з останніх зірок, хто ніс олімпійський вогонь під час церемонії відкриття Олімпіади в Парижі. Тоді американський репер заявив, що навіть мріяти не міг про таке. 

Snoop Dogg запросили бути одним із кореспондентів американської станції NBC, яка транслює Олімпійські ігри у США. За всю свою кар'єру репер вже неодноразово коментував змагання спортсменів, а його манера висловлюватись часто викликала посмішку на обличчях слухачів.

Виявилось, що за роботу кореспондента Snoop Dogg отримає приголомшливу суму грошей. Американський підприємець Генрі Макнамара заявив, що Snoop Dogg отримує на Олімпійських іграх 500 тис. доларів щоденно.

"Я сидів поруч із керівником NBC під час вечері, він сказав, що Snoop Dogg отримує 500 тис. доларів на день плюс витрати на перебування тут і просування Олімпіади", — сказав Макнамара.

Керівництво NBC не підтвердило суму, яку платить відомому реперу. Однак, за даними The Washington Post, порівняно з Олімпіадою в Токіо 2021 року кількість переглядів зросла аж на 79%. Видання пов’язує це з участю Snoop Dogg.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки грошей платять українським спортсменам за медалі на Олімпіаді в Парижі.

Також "Коментарі" писали про українського олімпійського чемпіона, який оголосив про завершення кар'єри після Олімпійських ігор 2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини