Головна Новини Спорт олімпіада і змагання З Олімпійських ігор виключили успішний для України вид спорту
commentss НОВИНИ Всі новини

З Олімпійських ігор виключили успішний для України вид спорту

З програми Олімпіади-2024 виключили карате, але додали брейк-данс

16 серпня 2021, 10:15 comments1883
Поділіться публікацією:

В оргкомітеті літніх Олімпійських ігор 2024 опублікували список видів спорту, в яких спортсмени змагатимуться в Парижі. У списку, оприлюдненому на офіційному сайті Оргкомітету Олімпійських ігор в Парижі-2024, відсутній карате, в якому українські бійці виграли дві нагороди Токіо-2020. Замість нього внесли брейк-данс.

З Олімпійських ігор виключили успішний для України вид спорту

Олімпійські ігри, фото з відкритих джерел

Крім того, в програмі Ігор знову не буде бейсболу та софтболу. Зате з'явиться інший новий вид спорту — брейк-данс. У порівнянні з Токіо-2020 у Франції, крім карате, ми не побачимо бейсболу та софтболу. Залишилися серфінг, скейтбординг і спортивне скелелазіння. Також в програму Олімпіади-2024 буде внесений брейк-данс.

У Парижі вирішили запропонувати додаткові види спорту для поліпшення своєї програми й загальної концепції. Новий стандарт впроваджують для інклюзивних, ґендерно-збалансованих і орієнтованих на молодь ігор. Париж-2024 представив в МОК свою пропозицію по інтеграції чотирьох нових видів спорту, які тісно пов'язані з молоддю і заохочують творчість і спортивні досягнення. Ці види спорту:

- брейк-данс;

— серфінг;

— скелелазіння;

- скейтбординг.

До всіх чотирьох легко підійти, і учасники утворюють спільноти, які дуже активні в соціальних мережах. Протягом наступних п'яти років включення цих заходів до Олімпійських ігор допоможе надихнути мільйони дітей на заняття спортом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, в якому місті проведуть Олімпійські ігри-2032. Під час 138-ї сесії Міжнародного олімпійського комітету у Токіо була названа країна і місто, що прийматиме Олімпіаду в 2032 році.  

Також портал "Коментарі" повідомляв, що Україна хоче прийняти Олімпійські ігри



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

17 серпня 2021, 16:30

Брейкданс і серфінг!!!! Ви це серйозно? Та влючіть ще співи і художній свист і гру на ложках. І ще щоб обовязково було 50% нетрадиційних.


Новини