Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Як виступить Україна на Олімпіаді у Пекіні: прогноз експертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виступить Україна на Олімпіаді у Пекіні: прогноз експертів

Експерти Gracenote не прогнозують нагород українській команді

2 лютого 2022, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Фахівці американської аналітичної компанії Gracenote представили остаточний прогноз   на розподіл медалей зимової Олімпіади в Пекіні 2022 року. Про це пише видання "Сегодня".

Як виступить Україна на Олімпіаді у Пекіні: прогноз експертів

Олімпіада в Пекіні - фото з відкритих джерел

На думку експертів наших спортсменів, може чекати невдача на Олімпіаді. Аналітики впевнені, що Україна завершить свій виступ на Олімпіаді у Пекіні без жодної медалі.

У Gracenote прогнозують, що переможцем загального медального заліку стане збірна Норвегії з результатом 44 медалі (21 – золото, 13 – срібло та 10 – бронза). На другому місці розташуватися Німеччина – 30 медалей (11-11-8), третє місце – ОКР (10-12-8).

Зазначимо, що у свою чергу Міністр молоді та спорту вважає, що українські біатлоністи можуть показати вдалий виступ на Олімпіаді.

Проте, сьогодні 2 лютого, стало відомо про те, що капітан жіночої збірної України з біатлону захворіла на коронавірус.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в МОЗ зробили заяву про заробітну плату медиків та підтвердили її підвищення. Скільки наразі заробляють медпрацівники в Україні.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Міністр Гутцайт розповів, який результат української збірної на Олімпіаді в Пекіні вважатиметься провалом. Також він відповів на запитання чому у нього занижені очікування щодо результатів виступу наших спортсменів.

Читайте також про скандальну ДТП зі "слугою народу" Трухіним. У партії "Слуга народу" заявили, що їм соромно за поведінку свого колеги Олександра Трухіна. Чи варто чекати на справедливе розслідування справи. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини