Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Визначився склад олімпійської команди України серед жінок із біатлону
commentss НОВИНИ Всі новини

Визначився склад олімпійської команди України серед жінок із біатлону

Поза заявкою залишилася лідер збірної

21 січня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 21 січня, після закінчення (а по суті навіть по ходу) індивідуальних перегонів в Антхольц-Антерсельві (Італія) визначився склад олімпійської команди України. Туди увійшли Юлія Джима, Олена Білосюк, Валентина Семеренко, Дар'я Блашко та Ірина Петренко. Поза заявкою залишилася лідер збірної Анастасія Меркушина, яка потрапила лише до резервного списку.

Визначився склад олімпійської команди України серед жінок із біатлону

Біатлон - фото із IBU

"Я не ображатимуся, навіть якщо не поїду і боротимуся за Україну на інших змаганнях. Тому що справедливого відбору немає і не може бути через всі умови, в яких ми знаходимося", — сказала Меркушина.  

На думку спортсменки, це спорт, життя на цьому не закінчується. Вона турбуватиметься, оскільки для неї це не вперше.

Також зазначимо, що 26 січня в Арбері (Німеччина) стартує дорослий чемпіонат Європи (за ці дні проходить юніорський у Поклюці). І Меркушина візьме у ньому участь. Принаймні тренер жіночої команди Урош Велепець зазначав, що біатлоністка, яка не потрапила до складу Олімпіади, виступить на чемпіонаті Європи. До речі, пропустить Євро Катерина Бех. Причина – коронавірус.

Щодо завтрашньої жіночої естафети в Антхольц-Антерсельві (16:00), то вже відомий її склад. Від України втечуть Валя Семеренко, Дар'я Блашко, Юлія Джима та Олена Білосюк.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що українські юніори взяли участь у чемпіонаті Європи з біатлону. Крім того, "Коментарі" повідомляли, що збірна України вперше буде представлена у цікавому виді спорту на зимових Олімпійських іграх 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини