Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Український призер Паралімпіади пояснив, чому відмовився фотографуватися з представниками РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український призер Паралімпіади пояснив, чому відмовився фотографуватися з представниками РФ

Квітів називає це повагою до України

31 серпня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Легкоатлет Ігор Цвєтов, який завоював "срібло" Паралімпіади в Токіо, пояснив свою позицію, чому не захотів фотографуватися з іншими призерами — представниками Росії. Як інформує видання "Коментарі", на своїй сторінці в Facebook він лаконічно дав зрозуміти, що так вирішив проявити свою громадянську позицію.

Український призер Паралімпіади пояснив, чому відмовився фотографуватися з представниками РФ

Українець не став фотографуватися з росіянами Фото: sport-express

Ігор Цвєтов зазначив, хтось в його вчинку побачив неповагу до інших спортсменів, а хтось повагу до своєї Батьківщини.

"Кожному своє ... З Україною в серці", — написав український спортсмен, коментуючи новину про його відмову фотографуватися з російськими спортсменами.

Відзначимо, в бігу на 100 метрів українець став "срібним" призером Паралімпіади. На п'єдестал йому довелося підніматися разом з представниками Росії, які також виявилися з медалями. Російські спортсмени запропонували Ігорю Цветову зробити спільне фото переможців на що наш співвітчизник відповів відмовою. В результаті Сафронов і Калашян сфотографувалися удвох. Інцидент не залишився без уваги російських пропагандистів і політиків. Так депутат Держдуми РФ Дмитро Свищев заявив, що "українських атлетів просто залякали".

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські спортсмени продовжують приємно дивувати своїми виступами на Паралімпіаді в Токіо. Українська легкоатлетка Оксана Ботурчук другий подолала дистанцію в 400 метрів. У скарбничку української збірної вирушило нове "срібло".

Також читайте на "Коментарях" — український плавець встановив світовий паралімпійський рекорд. 21-річний плавець Андрій Трусов вперше виступав на змаганнях такого рівні, але ці виступи вже закінчилися тріумфом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини