Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Український гімнаст виграв чемпіонат Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Український гімнаст виграв чемпіонат Європи

Всього для 28-річного Радивилова це 11-медаль чемпіонатів Європи

25 квітня 2021, 18:43
Поділіться публікацією:

Український гімнаст Ігор Радівілов переміг на чемпіонаті Європи, який проходить у швейцарському Базелі. Наш співвітчизник став кращим в опорному стрибку, вигравши золоту медаль континентальної першості другий рік поспіль. Минулого року він також переміг у цій дисципліні. Всього для 28-річного Радивилова це 11-медаль чемпіонатів Європи.

Український гімнаст виграв чемпіонат Європи

Ігор Радівілов (фото з відкритих джерел)

Відзначимо також, що 17-річна українка Анастасія Бачинська виграла бронзову медаль чемпіонату Європи у вправах на колоді.

Нагадаємо, декілька останні років демонструють збільшення інтересу українців до кіберспорту. Судячи з інформації дослідників NielsenIQ и Wargaming, близько 13% вітчизняних геймерів є учасниками професійних комп'ютерних змагань. Про кіберспор звичайний обиватель знає не так багато. Якщо говорити простими словами, то це різні "матчі" в відеоіграх, в яких беруть участь гравці з усього світу. Згідно з результатами досліджень, проведених в Україні, тільки четверо з десяти геймерів-українців не переглядають кіберспортивні змагання. Варто відзначити, що в професійних спортивних "боях" вступає кожен десятий вітчизняний відеогравець.

Як повідомляли раніше 26-річна Аминат Айдріс стала переможницею турніру з тхеквондо, що проходив в рамках щорічного Національного спортивного фестивалю в Нігерії. Дівчина взяла участь у змаганнях, перебуваючи на восьмому місяці вагітності. Аминат не виявилося рівних в категорії кумсе — наборі рухів з виконанням різних дій руками і ногами проти уявного суперника. Багато підтримали сміливу спортсменку, але знайшлися і ті, хто засудив її вчинок.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини