Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українка Світоліна взяла бронзу на Олімпіаді в Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка Світоліна взяла бронзу на Олімпіаді в Токіо

Світоліна боролася з тенісисткоюОленою Рибакіною з Казахстану

31 липня 2021, 15:22
Поділіться публікацією:

Вся країна, затамувавши подих, стежила за долею української тенісистки Еліни Світоліної на Олімпійських іграх в Токіо. Сьогодні стало відомо, що перша ракетка України завоювала бронзову медаль на Олімпіаді, пише УНІАН.

Українка Світоліна взяла бронзу на Олімпіаді в Токіо

Еліна Світоліна - фото з відкритих джерел

У спортивному поєдинку за почесне третє місце Світоліна боролася з тенісисткою Оленою Рибакіною з Казахстану (№20 у рейтингу WTA).

Зазначається, що перший сет дався українці дуже важко. Тенісистка серйозно поступилася своїй суперниці з рахунком 6: 1. Але ж до другої партії Світоліна додала обертів і змогла показати гру в рази краще. На тай-брейку спортсменка перемогла і "по-валідольному" повернулася в гру.

Скажений темп гри продемонстрували спортсменки у вирішальній партії: перші три гейми забрала Рибакіна, але Світоліна показала по-справжньому бійцівський характер і відігралася. Сім матчболів знадобилося нашій співвітчизниці, щоб закрити матч.

Нагадаємо, що сьогодні, 31 липня, на літній Олімпіаді, яка проходить в японській столиці Токіо, розіграють ще 21 комплект нагород. Українські спортсмени розташовуються на 61 місці в заліку. Станом на сьогодні, на Олімпійських іграх лідирує Китай, на другому місці розташувалася Японія, а третє місце посідають Сполучені Штати Америки.

До слова, 23 липня відбулася церемонія відкриття найпрестижніших спортивних змагань — Олімпійських ігор-2020 року, які проходять в японській столиці Токіо. Збірна нашої країни бере участь у складі 157 осіб, що є найменшим кількістю за всю історію виступів української збірної на літніх Іграх. Журналісти відзначають, що деякі спортсмени були дискваліфіковані через допінг, інші ж не впоралися з нормативами. Незважаючи на це, експерти вважають, що в Україні є хороші шанси гідно виступити на Олімпіаді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини