Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українці завоювали сім медалей на турнірі Grand Prix Zagreb Open 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці завоювали сім медалей на турнірі Grand Prix Zagreb Open 2022

Українська збірна з греко-римської боротьби посіла друге місце на міжнародному турнірі

31 січня 2022, 13:11
Поділіться публікацією:

Українські спортсмени здобули кілька важливих перемог на турнірі UWW Grand Prix Zagreb Open 2022 серед дорослих. Про це повідомили в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Українці завоювали сім медалей на турнірі Grand Prix Zagreb Open 2022

Українці привезли медалі з турніру з греко-римської боротьби, фото Facebook

30 січня турнір в хорватському Загребі успішно завершився для національної збірної з греко-римської боротьби. Адже борці привезли три "золота", два "срібла", дві "бронзи". Всього сім медалей отримали українці на міжнародному турнірі. Крім того, в загальнокомандному заліку Україна опинилася на почесному другому місці.

"Золоті" медалі вибороли такі спортсмени: Парвіз Насібов, Володимир Яковлев, Ярослав Філчаков. "Срібні" нагороди отримали Корюн Саградян та Віктор Петрика. "Бронзу" привезли Дмитро Цимбалюк та Андрій Кулик.

Як повідомляв портал "Коментарі", спортсмени національної збірної з футзалу показали гарні результати на завершальному матчі групового етапу. За кількістю балів вони опинилися на другому місці в групі А. Таким чином вони змагатимуться в чвертьфіналі чемпіонату Європи.

Також ми писали, яких результатів очікувати від наших спортсменів на Олімпійських іграх розповіли представники профільного комітету Верховної Ради. Цьогоріч на Олімпіаді 45 українців покажуть свої вміння в 12 видах спорту. Вперше наші спортсмени позмагаються в такому виді спорту, як бобслей та змагання змішаних команд з фристайлу (акробатика).

Легенда українського футболу може стати одним з найдорожчих тренерів. Андрія Шевченка хочуть запросити бути тренером для збірної Польщі з футболу. Скільки зароблятиме Андрій Шевченко, якщо його кандидатуру схвалять на посаду тренера збірної Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини