Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Сльозами горю не допоможеш: чому британська спортсменка розплакалась у фіналі Олімпіади-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Сльозами горю не допоможеш: чому британська спортсменка розплакалась у фіналі Олімпіади-2020

Дівчина не змогла змиритися зі штрафними секундами

27 липня 2021, 13:52
Поділіться публікацією:

Британська спортсменка Кімберлі Вудс, яка виступає в гребному слаломі, розридалася після отримання штрафу в фінальному заїзді Олімпіади-2020 в Токіо. Про це повідомляє Daily Express.

Сльозами горю не допоможеш: чому британська спортсменка розплакалась у фіналі Олімпіади-2020

Кімберлі Вудс - фото з відкритих джерел

Вудс, що отримала 56 секунд штрафу, зайняла у фіналі 10-е, останнє місце. Її результат — 177,09 секунди (з урахуванням штрафу), час переможниці — 105,50 секунд.

"Вона відмінна спортсменка, але перший штраф підкосив її. Після цього вона просто щосили намагалася не втратити самоконтроль", — прокоментувала виступ Вудс бронзовий призер Олімпійських ігор 2004 Хелен Рівз.

Золото Олімпійських ігор в Токіо в гребному слаломі завоювала німкеня Рікарда Функ. Срібним призером стала іспанка Маялен Чуррі. Бронза дісталася австралійці Джесіці Фокс.

Нагадаємо, що розігруюча збірної США з баскетболу Сью Берд в матчі олімпійського турніру в Японії з Нігерією віддала 13 результативних передач. Таким чином 40-річна Берд, яка виступала прапороносцем збірної США на церемонії відкриття, встановила новий рекорд XXI століття за кількістю передач в матчах Олімпійських ігор. Це кращий результат з 1996 року, коли її співвітчизниця Тереза ​​Едвардс зробила 15 передач.

Додамо, що 13-річна японська скейтбордистка Момідзі Нісія виграла "золото" Олімпіади-2020 у Токіо в дисципліні "Стріт". Нісія перемогла у віці 13 років і 330 днів, ставши другою в списку наймолодших олімпійських чемпіонів літніх Ігор. Рекорд належить американці Марджорі Гестрінг, яка перемогла в стрибках у воду на Олімпіаді-1936 в Берліні у віці 13 років і 268 днів. Про інших чемпіонів молодших за 18 років можете дізнатись із нашої публікації.

"Коментарі" також писали, що постійно виникають скандали через допінг із російськими спортсменами. Цього разу в "допінговий" скандал потрапили російські веслярі. Так, після взяття проби медики підтвердили наявність в їх крові заборонених препаратів, тому в РФ прийняли рішення зняти всю команду з Олімпійських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини