Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпійські ігри в Токіо: на якому місці Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпійські ігри в Токіо: на якому місці Україна

Станом на сьогодні лідирує Китай

31 липня 2021, 13:10 comments1959
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 31 липня, на літній Олімпіаді, яка проходить в японській столиці Токіо, розіграють ще 21 комплект нагород. Українські спортсмени розташовуються на 61 місці в заліку. Про це повідомляє ICTV.

Олімпійські ігри в Токіо: на якому місці Україна

Олімпійські ігри - фото з відкритих джерел

Станом на сьогодні, на Олімпійських іграх лідирує Китай. Спортсменам вдалося завоювати 44 медалі, серед яких 20 золотих, 12 срібних і 12 бронзових.

На другому місці, як і раніше розташовується Японія. На Олімпіаді японські спортсмени взяли 29 нагород, 17 золотих медалей, чотири срібла та вісім бронзових медалей.

Третє місце посідають Сполучені Штати Америки, на рахунку яких 45 медалей — 16 золотих, 17 срібних і 12 бронзових.

Україна поки що перебуває на 61 позиції. Нашим спортсменам вдалося завоювати чотири бронзові медалі. У суботу за третє місце також буде битися тенісистка Олена Світоліна проти казахської спортсменки Олени Рибакіної.

До слова, 23 липня відбулася церемонія відкриття найпрестижніших спортивних змагань — Олімпійських ігор-2020 року, які проходять в японській столиці Токіо. Збірна нашої країни бере участь у складі 157 осіб, що є найменшим кількістю за всю історію виступів української збірної на літніх Іграх. Журналісти відзначають, що деякі спортсмени були дискваліфіковані через допінг, інші ж не впоралися з нормативами. Незважаючи на це, експерти вважають, що в Україні є хороші шанси гідно виступити на Олімпіаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що постійно виникають скандали через допінг з російськими спортсменами. На цей раз в "допінговий" скандал потрапили російські веслярі. Так, після взяття проби медики підтвердили наявність в їх крові заборонених препаратів, тому в РФ прийняли рішення зняти всю команду з Олімпійських ігор.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини