Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпійські ігри: хто нестиме прапор України на відкритті
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпійські ігри: хто нестиме прапор України на відкритті

Еліна Світоліна нестиме прапор України на Олімпіаді в Парижі

25 липня 2024, 20:37
Поділіться публікацією:

Напередодні грандіозної події Олімпійських ігор у Парижі стала відома почесна роль української тенісистки Еліни Світоліної. Вона нестиме прапор України на церемонії відкриття. Про це повідомили на сторінці Федерації тенісу України у соціальній мережі Facebook.

Олімпійські ігри: хто нестиме прапор України на відкритті

Еліна Світоліна нестиме прапор України на Олімпіаді в Парижі

“А на церемонії Відкриття Олімпійських Ігор український прапор нестиме Еліна Світоліна! До речі, вона безпосередньо брала участь у церемонії жеребкування”, — написали у Федерації.

На турнірі українські спортсмени зустрінуться із сильними противниками. Марта Костюк грає з Юлією Путінцевою з Казахстану, Даяна Ястремська — з Лаурою Пігоссі з Бразилії, а Ангеліна Калініна воює з Аранчою Рус із Нідерландів.

Олімпійські ігри цього року включають 32 види спорту, включаючи нові дисципліни, такі як брейк-данс та скейтбординг. Церемонія відкриття відбудеться в п'ятницю, 26 липня, і обіцяє бути яскравою подією, що запам'ятовується.

Читайте на порталі "Коментарі" — 26 липня у Парижі розпочнуться 33 Олімпійські ігри. Незважаючи на санкції та обмеження, Росія змогла відправити на Олімпіаду 15 атлетів, які виступатимуть як нейтральні спортсмени . Це рекордно низька кількість представників Росії на Олімпійських іграх.

"Коментарі" також писали, що напередодні Олімпійських ігор 2024 року у Парижі президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт оголосив про спеціальні правила поведінки для українських спортсменів щодо російських атлетів. Головна мета – забезпечити безпеку та запобігти будь-яким провокаціям під час змагань. Серед рекомендацій – уникати рукостискань, спілкування, спільних фотографій та навіть прямої взаємодії з росіянами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини