Головна Новини Спорт олімпіада і змагання МОК цинічно відповів на критику України щодо допуску російських спортсменів
commentss НОВИНИ Всі новини

МОК цинічно відповів на критику України щодо допуску російських спортсменів

Президент МОК Томас Бах розкритикував уряди країн у подвійних стандартах.

30 березня 2023, 17:04
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах відповів на критику, після прийняття рішення про допуск російських та білоруських спортсменів до змагань. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

МОК цинічно відповів на критику України щодо допуску російських спортсменів

Президент МОК Томас Бах. Фото з відкритих джерел

29 березня МОК представив правила за якими російські та білоруські спортсмени повертаються до участі у міжнародних змаганнях, зокрема це стосується і Олімпійських ігор, що пройдуть у 2024 році в Парижі. На таке рішення Міжнародного олімпійського комітету відреагувала Україна, Чехія, Польща та інші крани світу, які були обурені заявами про допуск спортсменів з країн-агресорів.

На критику різних країн світу президент МОК Томас Бах відреагував наступного дня після прийняття рішення, стверджуючи, що уряди інших країн мають подвійні стандарти.

"Прикро бачити, що деякі уряди не хочуть поважати більшість в олімпійському русі та всіх зацікавлених сторін. Прикро, що ці уряди не звертаються до питання подвійних стандартів. Ми не бачили жодного коментаря щодо їхнього ставлення до участі спортсменів з інших країн 70 воєн і збройних конфліктів по всьому світу", — відповідає на критику Томас Бах.

Далі президент Міжнародного олімпійського комітету запевнив, що у спортивній сфері уряди не мають права щось вирішувати, тому це добре для спорту.

"Уряди не можуть вирішувати, які спортсмени можуть брати участь у яких змаганнях. Це був би кінець світового спорту, яким ми його знаємо сьогодні", — сказав Томас Бах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни незадоволені рішенням олімпійського комітету.

Також "Коментарі" писали про те, що у Китаї заборонили відкрити банер, де було зображено українських спортсменів, які загинули під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 березня 2023, 17:12

Молодець! Не подобається? Не приймайте участь: не заробляйте на трансляціях, на ставках, на статтях у ЗМІ; не купуйте квитки; не розміщуйте рекламу і не купуйте тих товарів; не заробляйте на символіки і її розміщенні на товарах та подібне. Досить подвійних стандартів: припинить транзит російського газу, нафти, енергії. Припинить держзакупівлі китайського і турецького, де у вас закладені величезні відкати.


Новини