Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Євро-2020: після матчу з Македонією Андрій Шевченко звернувся до дружини і дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: після матчу з Македонією Андрій Шевченко звернувся до дружини і дітей

Україна вперше виграла на Євро-2020 - 2:1 із македонцями

17 червня 2021, 22:17 comments2340
Поділіться публікацією:

Євро-2020: після матчу з Македонією Андрій Шевченко звернувся до дружини і дітей

Андрій Шевченко (фото з відкритих джерел)

Збірна України у другому турі групового етапу Євро-2020 зіграла в Бухаресті з Північною Македонією (2:1). У першому таймі збірна з Причорномор'я повела завдяки голам півзахисника Ярмоленка і нападника Яремчука.

Після перерви захисник балканців Аліоскі не реалізував пенальті, але ефективно зіграв на добиванні. Потім воротар збірної Північної Македонії Димитрієвськи парирував удар хавбека Малиновського з одинадцятиметрової позначки.

Після перемоги в матчі Євро-2020 із Північною Македонією головний тренер нашої збірної Андрій Шевченко зробив зворушливий пост подяки.

"Молодці, хлопці, перша перемога! Спасибі усім нашим фанатам за відмінну підтримку! Будемо прагнути йти далі ... всі разом", — написав Шевченко в своєму Інстаграм.

Обслуговує зустріч бригада арбітрів із Аргентини на чолі з Фернандо Рапальїні. Допомагають йому асистенти Хуан Пабло Белатті і Дієго Бонфа. Резервний рефері — словенець Славко Вінчич.

Зазначимо, що в групі C, крім українців і македонців, виступають національні команди Нідерландів та Австрії.

Нагадаємо, гравці збірної України після поразки від Нідерландів на Євро-2020 заявили, що матч був цікавим і швидким. Також вони назвали головні помилки команди у поєдинку. На думку футболістів, було дуже багато моментів у першому таймі і з одного, і з іншого боку. Гравців цитує офіційний сайт УАФ.

Своєю чергою головний тренер збірної Андрій Шевченко вважає, що його підопічні пропустили зовсім необов'язковий гол. Шевченко прокоментував використання схеми в три центральні захисники, як у березні проти Франції.

Раніше ми повідомляли, що на сьомий день Чемпіонату Європи-2020 відбулося три матчі — переможцями з них вийшли Італія, Уельс і Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини