Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Дзюдоїстка Білодід вирішила взяти паузу в спортивній кар'єрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дзюдоїстка Білодід вирішила взяти паузу в спортивній кар'єрі

Дарина хоче відпочити

25 липня 2021, 15:06
Поділіться публікацією:

Українська дзюдоїстка Дар’я Білодід вирішила взяти паузу в спортивній кар'єрі. До слова, вона принесла Україні першу бронзову медаль на Олімпійських іграх в Токіо. Про це повідомив батько спортсменки Геннадій Білодід в інтерв'ю телеканалу "UA: Перший".

Дзюдоїстка Білодід вирішила взяти паузу в спортивній кар'єрі

Дар'я Білодід. Фото: instagram.com/dariabilodid7/

За його словами, Дарина хоче відпочити. Коли повернеться в спорт, поки що невідомо.

"Два, три, чотири місяці, півроку, не знаю. Буде видно з її стану. Коли відпочине, коли буде готова продовжити працювати, коли знову з’явиться бажання, тоді можна буде продовжити", - сказав Геннадій Білодід.

Раніше "Коментарі" писали, що українська спортсменка Дарина Білодід, яка першою принесла нашій команді бронзову нагороду, розплакалася після свого турніру, де вона перемогла суперницю. Потім дзюдоїстка розповіла, чому вона так відреагувала.

Дарина, спілкуючись з журналістами, заявила, що з дитинства мріяла на Олімпіаді отримати золоту медаль. На її думку, бронзова нагорода ніколи не замінить золоту. Тому вона заплакала через те, що не здійснилася її мрія, але, за її словами, краще мати "бронзу", ніж залишитися без нагороди взагалі.

Також спортсменка прокоментувала свій програш дзюдоїстці з Японії. За її словами, вона ще не переглядала, не аналізувала поєдинок. Але зазначила, що морально і фізично була готова до перемоги. Поки вона не знає, чому так сталося.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, хто приніс першу медаль Україні на Олімпіаді в Токіо. Тисячі українців вболівали за нашу дзюдоїстку Дарину Білодід, яка у впертій боротьбі змогла завоювати для української команди таку бажану першу бронзову нагороду.

Відомо, що бронзову нагороду українка отримала у ваговій категорії до 48 кг. Ще одну "бронзу" на змаганнях отримала спортсменка з Монголії Уранцецег Мунктбат. Другу почесну сходинку посіла дзюдоїстка Фуна Тонако з Японії. А ось "золото" завоювала для Косово Дістрія Красникі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини