Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Дуже важко": Дар'я Білодід розповіла шокуючі подробиці підготовки до Олімпіади
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуже важко": Дар'я Білодід розповіла шокуючі подробиці підготовки до Олімпіади

Іноді спортсменці доводилося відмовлятися від їжі

27 липня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Українська дзюдоїстка Дарина Білодід розповіла, як проходила її підготовка в Олімпійських ігор в Токіо. Дівчині довелося пройти непростий шлях.

"Дуже важко": Дар'я Білодід розповіла шокуючі подробиці підготовки до Олімпіади

Дарина Білодід - фото: з відкритих джерел

За словами Дар'ї, останні три роки стали дуже важкими для неї. Вона зазначила, що особливо важким став останній рік. Через перенесення Олімпійських ігор, їй довелося продовжувати готуватися та утримувати вагу.

Визнання Білодід про те, як їй доводилося харчуватися, стало шокуючим, адже дівчина обмежувала себе не тільки в їжі, а ще й у воді. Дзюдоїстка розповіла, що протягом усього часу харчувалася дуже маленькими порціями. Це ж стосувалося і води. Іноді Білодід і зовсім доводилося відмовляти собі в їжі. Це пов'язано з тим, що Дарина висока і худа. Для того, щоб утримувати свою вагу, їй доводилося постійно їсти та пити тільки маленькими порціями.

Бабуся спортсменки розповіла, що її внучка дійсно дуже стежила за харчуванням і не дозволяла собі зайвого. Іноді вона просила Дарину випити хоча б склянку води, але у відповідь лише відповідала, що цілий стакан можна, можна випити тільки ковток.

Після повернення з Токіо Дарина Білодід заявила, що більше не буде відмовлятися від їжі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що Дарина Білодід першої принесла нашій команді бронзову медаль. Після турніру дівчина розплакалася. Пізніше вона пояснила журналістам свою реакцію. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також після того, як Білодід завоювала бронзову медаль, її батько заявив, що Дарина вирішила взяти паузу в спортивній кар'єрі. Геннадій Білодід також розповів, коли дівчина повернеться в спорт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини