Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чому німецькі футболісти на Олімпіаді зіграють у траурних пов'язках
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому німецькі футболісти на Олімпіаді зіграють у траурних пов'язках

Таким способом спортсмени з Німеччини хочуть віддати належне всім загиблим під час повеней співвітчизникам

21 липня 2021, 21:12
Поділіться публікацією:

Уже в середу, 21 липня, в Японії стартували перші змагання в рамках Олімпійських ігор-2020 (ОІ-2020). Серед них — і футбольні матчі. А ось збірна Німеччини вийде на олімпійське поле тільки в четвер, 22 липня. Згідно з інформацією "24 каналу", спортсмени збираються грати з траурними пов'язками на формі.

Чому німецькі футболісти на Олімпіаді зіграють у траурних пов'язках

Збірна Німеччини вийде на футбольний матч з траурними пов’язками. Фото: Team Deutschland | Fußball

Як пояснили самі представники німецької команди, так вони хочуть поклонитися пам'яті всіх співвітчизників, життя яких забрала страшна повінь, що почалася після проливних дощів 12 липня.

Зазначимо, що офіційна статистика налічує мінімум 165 загиблих німців. Однак служби продовжують усувати наслідки стихійного лиха і розшукувати зниклих. У числі таких, до речі, зазначено ще кілька сотень громадян.

До слова, на полі Олімпіади німецькі футболісти зустрінуться з бразильською збірною. За їх протистоянням можна буде спостерігати вже о 14:30 22 липня.

Чому німецькі футболісти на Олімпіаді зіграють у траурних пов'язках - фото 2

Також повідомляється, що в одну четвірку зі згаданими вище збірними також увійшли футболісти з Саудівської Аравії і Кот-д'Івуару.

Нагадаємо, що офіційна церемонія відкриття найпрестижніших спортивних змагань Олімпійських ігор-2020 року, які пройдуть в японській столиці Токіо, запланована на п'ятницю, 23 липня. Збірна України візьме участь у складі 157 осіб, що є найменшим кількістю за всю історію виступів української збірної на літніх Іграх.

Раніше "Коментарів" повідомляли, як експерти оцінюють шанси наших спортсменів на перемогу і скільки медалей прогнозують нашій команді. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому деякі зі змагань ОІ-2020 почалися за кілька днів до святкового відкриття заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини