Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чи дочекаються Росія та Білорусь запрошення на Олімпіаду до Парижа: у МОК оголосили рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дочекаються Росія та Білорусь запрошення на Олімпіаду до Парижа: у МОК оголосили рішення

Рішення про допуск російських та білоруських спортсменів до Олімпіади-2024 ще не ухвалено

13 липня 2023, 16:52
Поділіться публікацією:

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не надсилатиме запрошення Росії та Білорусі до участі в Олімпіаді, яку наступного року має приймати Париж. Як передає портал "Коментарі", остаточне рішення МОК оприлюднила прес-служба організації.

Чи дочекаються Росія та Білорусь запрошення на Олімпіаду до Парижа: у МОК оголосили рішення

Міжнародний олімпійський комітет Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що 26 липня МОК розішле запрошення на Олімпійські ігри в Парижі 203 Національним олімпійським комітетам. У переліку тих, кому буде розіслано запрошення, немає Олімпійського комітету Росії та НОК Білорусі. Спортивні організації цих країн під санкціями через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Цивілізований світ засуджує повномасштабну війну, яку розв'язав путінський режим за підтримки диктатора Лукашенка.                                                                                                                                                            

Крім Росії та Білорусі повз олімпіаду у 2024 році, швидше за все, пролітають також спортсмени Гватемали.

При цьому у МОК уточнили, що ще остаточно не вирішено питання з допуском російських та білоруських спортсменів до участі в Олімпійських іграх у Парижі. У МОК уточнили, що організація ухвалить рішення "у відповідний час".

Читайте також на порталі "Коментарі" — відома спортсменка Олена Ісінбаєва, яка активно підтримувала Володимира Путіна, втекла з Росії. Тепер 41-річна Олена Ісінбаєва разом із чоловіком та двома дітьми живе у розкішних апартаментах на одному з островів в Атлантиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло — молодіжна збірна України з футболу знову здивувала світ — вперше в історії їде на Олімпіаду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини