Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Час збудувати мости": Генсек ООН закликає до миру перед Олімпіадою 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

"Час збудувати мости": Генсек ООН закликає до миру перед Олімпіадою 2024

Звернення Антоніу Гуттереша транслюватимуть під час церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024

23 липня 2024, 20:02
Поділіться публікацією:

У той час, коли світ готується до старту Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, Генеральний секретар ООН виступив із зверненням. Він закликав до світового перемир'я, підкреслюючи, що спорт має унікальну силу об'єднувати людей, культури та нації.

"Час збудувати мости": Генсек ООН закликає до миру перед Олімпіадою 2024

Генсек ООН виступив із «мирною» заявою напередодні Олімпіади

“У дусі олімпійського перемир'я, я закликаю всіх скласти зброю. Будуйте мости. Виховуйте солідарність. І прагніть до кінцевої мети: миру для всіх”,- заявив Гуттерш.                                                                                        

На завершення своєї промови Генсек ООН висловив свої побажання спортсменам, які мають змагатися на Олімпійських та Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі, підкресливши, що вони "надихають нас мріяти сміливіше".                       


Читайте також на порталі “Коментарі” — 26 липня у Парижі розпочнуться 33 Олімпійські ігри. Попри санкції та обмеження Росія змогла відправити на Олімпіаду 15 атлетів, які будуть виступати як нейтральні спортсмени. Це рекордно низька кількість представників Росії на Олімпійських іграх.                                                                             

“Коментарі” також писали, що напередодні Олімпійських ігор 2024 року в Парижі президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт оголосив про спеціальні правила поведінки для українських спортсменів щодо російських атлетів. Головна мета – забезпечити безпеку та запобігти будь-яким провокаціям під час змагань. Серед рекомендацій – уникати рукостискань, спілкування, спільних фотографій та навіть прямої взаємодії з росіянами.                                                                         



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини