Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Букмери озвучили прогноз на матч Ліги Чемпіонів "Шахтар-Реал"
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмери озвучили прогноз на матч Ліги Чемпіонів "Шахтар-Реал"

Букмекери вважають "Реал" фаворитом майбутнього поєдинку

17 жовтня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

У вівторок, 19 жовтня, відбудеться футбольний матч третього групового етапу Ліги Чемпіонів, в якому "Шахтар" зустрінеться з мадридським "Реалом". Букмекери визначили фаворита майбутньої гри, передає УНІАН.

Букмери озвучили прогноз на матч Ліги Чемпіонів "Шахтар-Реал"

Букмери озвучили прогноз на матч Ліги Чемпіонів "Шахтар-Реал" - фото з відкритих джерел

Так, станом на сьогодні фахівці впевнені, що перемогу здобуде "Реал". На виграш українського клубу пропонується коефіцієнт 5,80, тоді як на перемогу "Реала" — 1,61. Нічия оцінюється коефіцієнтом — 4,54.

Крім того, букмекери вважають, що мадридський клуб зможе заробити очки на виїзді - коефіцієнт на це становиться 1,17. На те, що "гірники" не програють "Реалу", букмекери пропонують поставити з коефіцієнтом 2,48.

Зазначимо, що матч відбудеться 19 жовтня о 22:00 у Києві.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що капітан української збірної з футболу Андрій Ярмоленко дав обіцянку уболівальникам віддати всі сили у вирішальному матчі проти Боснії та Герцеговини у фінальному турі відбору на ЧС-2022. 16 листопада збірна України проведе свій останній матч у групі проти Боснії та Герцеговини. Поки що українці розташувалися на другій позиції, але у головних суперників за друге місце боснійців і фінів є ще по одному матчу в запасі.

Збірна України 12 жовтня на "Арені-Львів" провела один з ключових матчів у відбірковому циклі на ЧС-2022. У грі зі збірною Боснії й Герцеговини в українців вийшло отримати лише одне очко. Матч закінчився нічийним результатом 1:1. Якщо врахувати, що збірна грала вдома, та ще з командою, яка поступається класом, то цей результат можна прирівняти до поразки. Про це написав спортивний оглядач, журналіст Павло Бондаренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини