Головна Новини Спорт футбол Футболіст намагався провести велику кількість кокаїну через аеропорт. Тепер він у біді
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіст намагався провести велику кількість кокаїну через аеропорт. Тепер він у біді

31 грудня у французькому аеропорту заарештували футболіста, який віз 100 кг наркотиків. 4 січня пройшли перші слухання у справі про торгівлю наркотиками.

6 січня 2023, 17:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жан-Мануель Недра був затриманий в аеропорту Руассі-ан-Франс поблизу Парижа. Футболіст з Мартиніки перевіз контрабандою понад 100 кг кокаїну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на французьке видання Le Parisien.

Футболіст намагався провести велику кількість кокаїну через аеропорт. Тепер він у біді

Французький футболіст Жан-Мануель Недра. Фото з відкритих джерел

Недра подорожував приватно зі столиці Мартиніки Фор-де-Франс до Парижу, де у багажі гравця та його дівчини було виявлено 50,7 та 53 кг кокаїну відповідно. За першими слуханнями, що пройшли 4 січня 29-річного чоловіка тимчасово заарештували, а його спільницю відпустили під нагляд суду.

Представник Мартиніки, заморського департаменту Франції, є півзахисником місцевого клубу L'Aiglon du Lamentin, за який виступає з 2016 року. У сезоні 2022/2023 Недра зіграв у двох матчах Кубка Франції. 29 жовтня його клуб виграв з рахунком 2:1 місцевий Golden Lion, проте в наступному матчі L'Aiglon du Lamentin програв 10:0 на виїзді Amiens SC 19 листопада.

"Не знаючи про ступінь його участі, ми дізналися, що одного з наших гравців заарештували в Руассі за контрабанду наркотиків. Давайте будемо сильнішими, ніж будь-коли, і об’єднаємося, щоб продовжувати нашу просвітницьку роботу через спорт, боротися з цим лихом, захищати та застерігати нашу молодь від небезпеки та наслідки вживання наркотиків", — заявили офіційні представники клубу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французькі журналісти назвали символічну збірну 2022 року.

Також "Коментарі" писали про неймовірний план Кріштіану Роналду, який озвучив його футбольний колега для громадськості. Попри кризу португалець планує повернутись у великий футбол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини