Головна Новини Спорт футбол Ще один удар по Роналду. Такого з футболістом ще не ставалось
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один удар по Роналду. Такого з футболістом ще не ставалось

Легендарний португальський гравець зазнав чергового іміджевого удару. Цього з Кріштіану Роналду не ставалось впродовж усієї його кар'єри.

11 січня 2023, 11:48 comments3083
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Настав день, коли EA Sports оголосила номінантів на звання Team of the Year (TOTY). Розробники назвали 100 кращих гравців, і з 11 січня почнеться голосування, щоб обрати найкращих, які отримають картки TOTY у FIFA 23. Проте, вперше в історії FIFA Ultimate Team Кріштіану Роналду не потрапив до числа номінантів на звання Team of the Year. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на FIFPlay.

Ще один удар по Роналду. Такого з футболістом ще не ставалось

Португальський футболіст Кріштіану Роналду. Фото: з відкритих джерел

EA Sports оголосили список зі 100 гравців, серед яких нападники отримали 30 місць. Звісно серед нападників опинились зірки та легенди сучасного футболу: Лео Мессі, Роберта Левандовскі, Карім Бензема, Кіліан Мбаппе, Ерлінг Холанд та інші. Проте, вперше, за час існування такої нагороди у список не потрапив португальський футболіст Кріштіану Роналду.

Якщо об’єктивно розглядати ситуацію, відсутність Роналду не має нікого дивувати. У 2022 році португалець провів 46 матчів офіційних матчів за клуб і збірну та реалізував 16 голів і 5 асистів. Можливо, для деяких гравців це непоганий результат, але не для Кріштіану Роналду.

Зниження загальної форми, скандальне інтерв’ю, розрив контракту з Манчестер Юнайтед, невдалий виступ на Чемпіонаті світу та перехід гравця до Саудівської Аравії призвели до того, що португалець не був номінований на звання Team of the Year.

Однак сам факт того, що це сталося вперше в історії FIFA Ultimate Team, вартий уваги. Рік за роком Роналду був одним із найвірніших кандидатів у TOTY, і цього разу для нього навіть не знайшлося місця в довгому списку.

Раніше портал "Коментарі" писав про подію з Роналду, яка сталась вперше за 13 років.

Також "Коментарі" повідомляли про футболіста, що намагався провести 100 кг кокаїну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

твій бивший

8 лютого 2023, 01:49

хотя б одного футбліста взяли до команди року який не є у топ чемпіонатах?


Новини