Головна Новини Спорт футбол Зінченко прокоментував перемогу на Швецією в матчі 1/8 фіналу: виходили, як на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зінченко прокоментував перемогу на Швецією в матчі 1/8 фіналу: виходили, як на війну

Футболіст зізнався, що йому було важко налаштуватися на поєдинок

30 червня 2021, 09:38
Поділіться публікацією:

Півзахисник української збірної Олександр Зінченко висловив подяку вболівальникам, які прийшли підтримати наших гравців у матчі 1/8 фіналу зі Швецією. За його словами, на матч команда виходила, як на війну. Про це пише OBOZREVATEL.

Зінченко прокоментував перемогу на Швецією в матчі 1/8 фіналу: виходили, як на війну

Олександр Зінченко - фото з відкритих джерел

"Сьогодні ми зуміли довести всій Європі та країні, що ми можемо досягати поставлених цілей. Ми заслужили цю перемогу. Завдання було зіграти компактно, єдиним блоком. Тому що шведи добре відбирають м'яч. Ця перемога досягнута завдяки характеру. Ми виходили на цю гру, як на війну", — прокоментував перемогу гравець "Манчестер сіті" журналістам.

Футболіст також зізнався, що йому важко було налаштуватися на поєдинок, тому що збірна України активно піддавалася критиці за невпевнену гру в груповому етапі Чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2: 1. Протистояння між збірними відбулося в на стадіоні "Хемпден Парк" в шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, який міг статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці — не ликом шиті.

Раніше портал "Коментарі" писав, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу припустив, хто може стати переможцем Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Він вважає, що кубок отримають італійці, які змогли продемонструвати кращу командну гру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини