Головна Новини Спорт футбол Зідан може очолити “Манчестер Юнайтед”, якщо звільнять Тен Хага
commentss НОВИНИ Всі новини

Зідан може очолити “Манчестер Юнайтед”, якщо звільнять Тен Хага

“Манчестер Юнайтед” програв два останні домашні матчі з рахунком 3:0

2 листопада 2023, 18:26
Поділіться публікацією:

Через невдачі в цьому сезоні керівництво “Манчестер Юнайтед” може звільнити тренера команди, голландця Еріка Тен Хага. Наступним тренером команди може стати Зінедін Зідан. Про це повідомляє портал Oddschecker, передають “Коментарі”.

Зідан може очолити “Манчестер Юнайтед”, якщо звільнять Тен Хага

Зідан з кубком Ліги чемпіонів. Фото з відкритих джерел

Звільнення Тен Хага

Наставник "Манчестер Юнайтед" перебуває під серйозним тиском, оскільки поразка вдома від "Ньюкасла" з рахунком 3:0 стала восьмою поразкою в 15 стартових матчів у всіх турнірах. Минулої ночі команда вилетіла з Кубка “Карабао”. Також, вони зазнали дві поспіль поразки з рахунком 3-0 на “Олд Траффорд”, до цього поступившись у Манчестерському дербі команді Пепа Гвардіоли. Смутку вболівальникам “МЮ” додає і той факт, що команда програла 5 із перших 10 матчів сезону вперше з 1930 року.  

Наступний тренер “МЮ”

За даними букмекерів найвищі шанси очолити “червоних дияволів” у випадку звільнення Тен Хага має колишній коуч мадридського “Реала” Зінедін Зідан, який виграв з ним три поспіль Ліги чемпіонів. Такий варіант оцінюється у 20%. Також досить високі шанси мають Юліан Нагельсманн та Грем Поттер – 16,7 та 11,8 відсотків відповідно. Першого звільнили з “Баварії”, а останнього з “Челсі”. Ще невеликі шанси дають Антоніо Конте та Гарету Саутгейту – по 5,9%.

Зідан може очолити “Манчестер Юнайтед”, якщо звільнять Тен Хага - фото 2

Читайте також, що в січні минулого року "Челсі" заплатив 70 мільйонів євро в донецькому "Шахтарю" за Михайла Мудрика. Однак адаптація молодого українського гравця до Прем'єр-ліги була нелегкою, і він досі не зміг закріпитися в стартовому складі "Стемфорд Брідж".

Також зазначимо, що центральний захисник лондонського “Челсі” скоро може завершити кар’єру. Мова йде про Тьяго Сілву, якому вже 39 років. Про це повідомляє футбольний інсайдер Фабріціо Романо у твіттері, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини