Головна Новини Спорт футбол Партнер Мудрика по Челсі може скоро завершити кар’єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Партнер Мудрика по Челсі може скоро завершити кар’єру

Контракт 39-річного захисника з Челсі спливає наступного літа

30 жовтня 2023, 23:17
Поділіться публікацією:

Центральний захисник лондонського “Челсі” скоро може завершити кар’єру. Мова йде про Тьяго Сілву, якому вже 39 років. Про це повідомляє футбольний інсайдер Фабріціо Романо у твіттері, передають “Коментарі”.

Партнер Мудрика по Челсі може скоро завершити кар’єру

Тьяго Сілва під час матчу. Фото з відкритих джерел

Кінець моєї кар'єри наближається… це непросто. Я просто зосереджений на тому, щоб насолодитися останнім роком контракту з “Челсі”. Я не знаю, що буде наступного року, але я дуже задоволений своєю кар'єрою”, – розповів захисник “синіх”.

Партнер Мудрика по Челсі може скоро завершити кар’єру - фото 2

Сілва розпочав свою професійну кар'єру в бразильському клубі “Жуветунде” в 2004 році. У 2006 році він перейшов до “Флуміненсе”. Наприкінці 2008 року Сілва перейшов в італійський “Мілан”, з яким він виграв Серію А та Суперкубок Італії.

У 2012 році Сілва перейшов у французький “Парі Сен-Жермен”, з яким він виграв сім чемпіонатів Франції, п’ять Кубків Франції, сім Суперкубків Франції, шість Кубків французької ліги Франції. У 2020 році Сілва перейшов в “Челсі”, з яким він виграв Лігу чемпіонів та Суперкубок УЄФА.

Індивідуальні нагороди:

Найкращий захисник Серії А: 2010-2011

Команда року за версією ФІФА : 2013, 2014, 2015

Символічна збірна Чемпіонату світу: 2014, 2018 

Більше спортивних новин

Читайте також, Мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”.


“Коментарі” також писали, що на цих вихідних в Англійській Прем’єр-лізі відбулися досить цікаві матчі, в тому числі за участі українців. Що цікаво, всі команди у складі яких на поле з’являлися представники України, свої матчі виграли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини