Головна Новини Спорт футбол Мудрик може піти з “Челсі”: які команди ним цікавляться
commentss НОВИНИ Всі новини

Мудрик може піти з “Челсі”: які команди ним цікавляться

"Ювентус" і "Арсенал" проявляють інтерес до 22-річного Мудрика

31 жовтня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

У січні минулого року "Челсі" заплатив 70 мільйонів євро в донецькому "Шахтарю" за Михайла Мудрика. Однак адаптація молодого українського гравця до Прем'єр-ліги була нелегкою, і він досі не зміг закріпитися в стартовому складі "Стемфорд Брідж". Про це повідомляє портал Fichajes.net, передають “Коментарі”.

Мудрик може піти з “Челсі”: які команди ним цікавляться

Мудрик святкує гол. Фото з відкритих джерел

"Челсі" розглядає різні варіанти щодо майбутнього Мудрика, одним із них є його оренда в іншу команду на друге коло сезону 2023/2024. Це надасть йому більше ігрового часу та простору для розвитку. Іншою альтернативою є остаточний продаж, але “сині” захочуть “відбити” сплачені кошти за гравця, хоча цей варіант зараз виглядає менш ймовірним.

Головний тренер "Челсі", вірить у потенціал Мудрика. Однак з огляду на обставини, клуб починає дивитися на інші можливості. У світлі цих подій до Михайла проявили інтерес кілька інших команд. "Ювентус" і "Арсенал" вважаються головними кандидатами на підписання молодого українця. Сам гравець щасливий в “Челсі” та готовий боротися за ігровий час.

Більше спортивних новин 

Читайте також, Мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”. 

“Коментарі” також писали, що на цих вихідних в Англійській Прем’єр-лізі відбулися досить цікаві матчі, в тому числі за участі українців. Що цікаво, всі команди у складі яких на поле з’являлися представники України, свої матчі виграли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини