Головна Новини Спорт футбол “Жирона” розгромила суперника та вийшла в 1/16 Кубка Іспанії: як зіграв Циганков
commentss НОВИНИ Всі новини

“Жирона” розгромила суперника та вийшла в 1/16 Кубка Іспанії: як зіграв Циганков

В наступному матчі “Жирона” зіграє на виїзді з “Барселоною”

8 грудня 2023, 10:59
Поділіться публікацією:








Вчора відбувся матч в рамках 1/32 фіналу Кубка Іспанії з футболу де зустрічалися “Оріуела” та “Жирона”. В заявці команди Мічела не було Артема Довбика, а Віктор Циганков почав матч з лави запасних. Огляд матчу та голи, дивіться в матеріалі “Коментарів”.

“Жирона” розгромила суперника та вийшла в 1/16 Кубка Іспанії: як зіграв Циганков

Гравці Жирони святкують гол. Фото пресслужба клубу

Склад “Жирони”: Соліс Ромеро, Альмена, Бернардо, Валері, Кебе, Мартінес, Порту, Стуані (К), Торре, Фуїдіас, Хуанпе. 

Голи: Торре 7, Стуані 66, Стуані 74, Порту 82, Валері 87, – “Жирона”. Мендінуета 27, Букер, 45+3.

Попередження: Муньйос (“Оріуела”), Стуані (“Жирона”).

Віктор Циганков почав матч з лави запасних та з’явився на поле на 83 хвилині за рахунку 4:2 на користь “Жирони”. Результативними діями не відзначився. Артем Довбик взагалі не потрапив до заявки на матч. Український форвард отримав відпочинок.

Свій наступний матч команда Довбика та Циганкова проведе 10 листопада на виїзді проти “Барселони”. Початок матчу о 22:00. 


Більше спортивних новин

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини