Головна Новини Спорт спорт і держава Зірка UFC Конор Макгрегор може стати президентом: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка UFC Конор Макгрегор може стати президентом: подробиці

Макгрегор проведе свій наступний бій в UFC не раніше весни 2024 року

5 грудня 2023, 12:51
Поділіться публікацією:

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я, передають “Коментарі”.

Зірка UFC Конор Макгрегор може стати президентом: подробиці

Макгрегор на пресконференції. Фото з відкритих джерел

Макгрегор навіть написав пост в якому пояснює чому б він став кращим президентом за тих кандидатів, які зараз балотуються.

Мої потенційні конкуренти, якщо я балотуватимусь: Геррі 78, Берті 75, Енда 74. Кожен має непорушні зв’язки з політикою своєї окремої партії. Незалежно від того, що відчуває громадськість поза їхніми партіями. Ці партії керують собою, а не керують народом. З іншого боку є я, 35-річний, молодий, активний, пристрасний, свіжа кров в цій грі. Я слухаю. Я підтримую. Я адаптуюся. У мене немає приналежності/упередженості/фаворитизму до жодної партії. Я б навіть всі питання поставив на голосування народу. Голосування проводилося б щотижня. Я маю фінансові можливості. Народе Ірландії, я не був би єдиною владою як президент. Це були б ми разом, – сказав “Ноторіус”.

На цей час в голосуванні на сторінці ірландця взяли участь майже 171 тисяча людей. Там з великим відривом лідирує Макгрегор набравши майже 89 відсотків голосів. Воно й зрозуміло, адже фанатів в ірландця по всьому світу та в самій країні дуже багато. Але чи проголосували б за нього на справжніх виборах, ми зможемо дізнатись лише якщо балотуватиметься, що насправді малоймовірно, хоча Конор неординарна людина й від нього можна очікувати, що завгодно.

Зірка UFC Конор Макгрегор може стати президентом: подробиці - фото 2

Читайте також, що трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.

Нагадаємо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини