Головна Новини Спорт футбол “Ювентус” продасть двох гравців, заради трансферу українського таланта
commentss НОВИНИ Всі новини

“Ювентус” продасть двох гравців, заради трансферу українського таланта

“Шахтар” оцінює талановитого півзахисника у 25 мільйонів євро

7 грудня 2023, 17:49
Поділіться публікацією:








Не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу, який як повідомляє Tuttosport може продати кілька гравців заради трансферу українця.

“Ювентус” продасть двох гравців, заради трансферу українського таланта

Судаков в матчі Ліги чемпіонів. Фото пресслужба "Шахтаря"

Як повідомляє джерело, “Ювентус” взимку сподівається підписати Судакова, проте щоб це зробити “старій синьйорі” доведеться продати кілька гравців. “Шахтар” оцінює талановитого півзахисника у 25 мільйонів євро та не збирається знижувати ціну. Кандидатами на відхід з туринського клубу є Сем Айлінг та Кенан Їлдиз.

Інтерес інших клубів

Судаков став одним із найбільш обговорюваних молодих талантів у футбольній Європі. Він нині перебуває під радаром таких грандів, як Ювентус, Боруссія Дортмунд та Наполі. 

Окрім того, "Барселона", "Баварія" та "Байер" також виявляли інтерес до Судакова. Що стосується клубів Прем’єр-ліги, то за інформацією 90min "Арсенал", "Манчестер Сіті", "Ньюкасл Юнайтед" і "Вест Гем Юнайтед" активно слідкують за розвитком молодого українця. Також повідомляється, що скаути цих команд переглядали Георгія в Леверкузені у матчі із збірною Італії. 


Кращий гравець “Шахтаря”

Нагадаємо, що 4 968 респондентів визнали талановитого 21-річного хавбека кращим гравцем листопада, що становить 45,8% від усього опитаного числа. Це вже третя поспіль нагорода для Судакова. У листопаді він провів 5 матчів без замін і великою мірою сприяв перемогам “Шахтаря” над “Динамо”, а в Лізі чемпіонів над “Барселоною” та “Антверпеном”.

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини