Головна Новини Спорт футбол За скільки "Вест Гем" готовий продати Ярмоленка
commentss НОВИНИ Всі новини

За скільки "Вест Гем" готовий продати Ярмоленка

Англійці вже не розраховують на українського нападника

20 липня 2021, 12:51
Поділіться публікацією:

Лондонський "Вест Гем" готовий продати Андрія Ярмоленка за 2,3 млн євро. Про це повідомляє Football Insider.

За скільки "Вест Гем" готовий продати Ярмоленка

Андрій Ярмоленко - фото з відкритих джерел

Англійці не втрачає надії розлучитися з капітаном збірної України вже цього трансферного вікна. Проте покупців на українця поки так і не знайшлось. Наставник "молотобійців" Девід Моєс вважає, що Ярмоленко не відповідає його вимогам. Продаж Андрія дозволить клубу розвантажити зарплатну відомість.

В Англії Ярмоленко заробляє близько шести млн євро на рік, будучи найбільш високооплачуваним гравцем "Вест Гема". Угода гравця з клубом діє до літа 2022 року.

Нагадаємо, що британська преса піддала серйозній критиці атакуючого півзахисника української збірної Андрія Ярмоленка. Усе — через інцидент, що початково стався між двома іншими гравцями.

Як відомо, англійська команда влаштувала українцям досить жорсткий пресинг на полі. У якийсь момент це призвело до того, що і наші хлопці почали грати грубіше, в тому числі пропускаючи окремі фоли.

Один із неприємних інцидентів стався стосовно Гаррі Магуайра, якого українець Роман Яремчук штовхнув у запалі боротьби. Чимало коментаторів під час матчу звернули увагу на досить "показове" падіння англійця, котре викликало обурення не тільки у фанатів, а й самого Яремчука. Попри розуміння загального настрою української команди, преса розкритикувала нашого півзахисника, назвавши його поведінку "дивною" та "неналежною".

Додамо, раніше "Коментарі" повідомляли, як Ярмоленко прокоментував результат гри української збірної з англійцями. Подробиці — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини