Головна Новини Спорт футбол Ярмоленко розповів про причини розгрому від збірної Англії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярмоленко розповів про причини розгрому від збірної Англії

Стратегія української збірної на матч з англійцями не виправдала себе

5 липня 2021, 08:39 comments1580
Поділіться публікацією:

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував поразку національної збірної в матчі чвертьфіналу Євро-2020. Про це футболіст розповів в ефірі програми Великий Футбол.

Ярмоленко розповів про причини розгрому від збірної Англії

Андрій Ярмоленко - фото з відкритих джерел

За словами 31-річного півзахисника, команда Гарета Саутгейта перемогла заслужено. Ярмоленко зазначив, що швидкий м'яч англійців завдав "синьо-жовтим" серйозного удару, оскільки зламав план тренерського штабу на поєдинок.

"Вважаю, що Англія заслужено виграла сьогодні. Я їх вітаю і бажаю удачі. Напевно, нас надломив цей швидкий м'яч, тому що у нас була стратегія і тактика на цю гру. Але коли ти пропускаєш швидкий м'яч на 3-й хвилині, одразу все ламається — доводиться перебудовуватися", — повідомив футболіст.

Також Ярмоленко підбив підсумки виступу України на чемпіонаті Європи 2020 року, назвавши прохід нашої збірної в таку стадію турніру "величезним досягненням".

"Ми виступили добре. Звичайно, в деяких іграх могли зіграти краще, але я задоволений загальним результатом. Ми затрималися довше, ніж такі команди, як Португалія, Німеччина, тому я можу тільки привітати наших уболівальників з цим. Так, сьогодні ми програли, але я вважаю, що потрібно дивитися, кому ми поступилися — вважаю, одній з найкращих команд світу", — сказав капітан збірної.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Андрій Шевченко розповів, чому українська команда програла на Євро-2020. Тренер команди зазначив, що їхній сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди. Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми.

Раніше стало відомо, як президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини