Головна Новини Спорт футбол За що британська преса розкритикувала Ярмоленка на матчі «Євро-2020»
commentss НОВИНИ Всі новини

За що британська преса розкритикувала Ярмоленка на матчі «Євро-2020»

Поведінку Андрія Ярмоленка із суперником назвали «неналежною» та «дивною»

5 липня 2021, 12:02 comments1445
Поділіться публікацією:

Як відомо, в суботу, 3 липня, українська національна збірна з розгромним рахунком була переможена командою Англії у чвертьфінальному матчі "Євро-2020". Подробиці гри продовжують обговорювати й досі, в тому числі за кордоном.

За що британська преса розкритикувала Ярмоленка на матчі «Євро-2020»

Андрій Ярмоленко. Фото: Getty Images

За інформацією "Сегодня", британська преса піддала серйозній критиці атакуючого півзахисника української збірної Андрія Ярмоленка. Усе — через інцидент, що початково стався між двома іншими гравцями.

Як відомо, англійська команда влаштувала українцям досить жорсткий пресинг на полі. У якийсь момент це призвело до того, що і наші хлопці почали грати грубіше, в тому числі пропускаючи окремі фоли.

Один із неприємних інцидентів стався стосовно Гаррі Магуайра, якого українець Роман Яремчук штовхнув у запалі боротьби. Чимало коментаторів під час матчу звернули увагу на досить "показове" падіння англійця, котре викликало обурення не тільки у фанатів, а й самого Яремчука.

Втім, спортсмен швидко взяв емоції під контроль і навіть спробував допомогти противнику піднятися. Однак у цей момент поруч з'явився Ярмоленко, який відтягнув колегу по команді вбік, відволікаючи його від гравця збірної Англії.

Відоме британське видання The Sun вже зазначило, що Андрій Ярмоленко, ймовірно, "оскаженів" від хорошої гри Гаррі Магуайра. Однак, попри розуміння загального настрою української команди, преса розкритикувала нашого півзахисника, назвавши його поведінку "дивною" та "неналежною".

Вітчизняні експерти побоюються, що це може вплинути на подальшу кар'єру Ярмоленка у "Вест Хемі", за який той виступає поза знаходженням у нацзбірній України. Однак, судячи з чуток, українець збирається закінчити грати за англійський клуб.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як Ярмоленко прокоментував результат гри української збірної з англійцями. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чи залишиться Андрій Шевченко і далі тренувати національну команду України після поразки останньої на "Євро-2020".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Яяя

5 липня 2021, 11:22

чушь собачья


Новини