Головна Новини Спорт футбол Чи залишиться Андрій Шевченко в збірній України: відповідь тренера
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи залишиться Андрій Шевченко в збірній України: відповідь тренера

На цьому турнірі збірна України вперше в історії пробилася в плей-офф чемпіонатів Європи

4 липня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував розмови про своє майбутнє у збірній після поразки від Англії і вильоту з чемпіонату в 1/4 фіналу. Так, головний тренер збірної України Андрій Шевченко після поразки від Англії (0:4) у чвертьфіналі Євро-2020 відповів на питання про свою можливу відставку.

Чи залишиться Андрій Шевченко в збірній України: відповідь тренера

Андрій Шевченко (фото з відкритих джерел)

"Я задоволений тим, як наша команда виступила. Подякував футболістам за самовіддачу, за те, що вони сьогодні прагнули грати у властивий нашій команді футбол. Чи залишуся я на своєму посту? Спершу ми повернемося в Україну. Потім підіб'ємо підсумки, відзвітуємо про виконану роботу і вже потім як УАФ, так і я приймемо рішення. Є час. Ніхто нікуди не поспішає", — цитує тренера УАФ.

Зазначимо, що на цьому турнірі збірна України вперше в історії пробилася в плей-офф чемпіонатів Європи та подолала перший раунд плей-офф.

Також уточнимо, що чинний контракт із Шевченком розрахований до кінця наступного року, коли в Катарі повинен фінішувати чемпіонат світу.

Як ми повідомляли раніше, легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився на підтримку української команди на Євро-2020. "Те, що я бачив у збірній України, як вони грають. Вони саме грають. У них є комбінації. Так, пощастило, що вийшли, але, якщо вони пройдуть далі, вони взагалі будуть повні молодці", — сказав російський футболіст. Також Акінфєєв відзначив високий рівень гри українського голкіпера Георгія Бущана, назвавши його "топовим".

Нагадаємо, що українська футбольна збірна була одним з аутсайдерів Євро-2020 серед команд, які вийшли у плей-офф.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини