Головна Новини Спорт футбол З якими статистичними показниками підійшли до півфіналу Євро-2020 збірні Англії та Данії
commentss НОВИНИ Всі новини

З якими статистичними показниками підійшли до півфіналу Євро-2020 збірні Англії та Данії

Експерти оцінили виступи команд на всіх етапах чемпіонату Європи

7 липня 2021, 11:57
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 7 липня, Англія зустрінеться з Данією в півфіналі Євро-2020. До цього моменту футбольні експерти зробили статистику команд на турнірі. Про це повідомляє FourFourTwo.

З якими статистичними показниками підійшли до півфіналу Євро-2020 збірні Англії та Данії

Півфінал Євро-2020 Англія - Данія - фото: talkSport

Попри перемогу над Україною з рахунком 4:0 в минулому матчі, успіх команди Гарета Саутгейта все-таки заснований на силі оборони його команди. Англія — ​​єдина збірна, яка ще не поступилася в турнірі, маючи п'ять чистих результатів. Також англійці близькі до того, щоб зробити серію з семи перемог поспіль, включаючи їх товариські зустрічі з Австрією і Румунією.

Данія, навпаки, пережила важкий старт турніру, але стала однією з найбільш захоплюючих атакувальних команд на Євро: чотири голи поспіль проти Росії та Уельсу допомогли їм забити 11 голів. З таким результатом данці всього на один м'яч відстають від Іспанії, яка, не дивлячись на виліт, до цього часу тримає лідерство в турнірі.

З якими статистичними показниками підійшли до півфіналу Євро-2020 збірні Англії та Данії - фото 2

Каспер Дольберг забив три голи у двох матчах плей-офф, точно так, як і капітан збірної Англії Гарі Кейн. На цей момент Данія посідає третє місце за загальною кількістю ударів (90) і друге місце з 37 влученнями у створ воріт, відстаючи на один удар від Іспанії в обох категоріях, при цьому Італія тримає лідерство за загальною кількістю ударів — 101.

Англія ж з 37 ударами та 15 влученнями у ворота зайняла 19-е і 13-е місця відповідно.

Нагадаємо, що капітан збірної Англії та "Тоттенхему" Гаррі Кейн націлений скористатися унікальною можливістю виграти великий турнір на батьківщині, адже вважає цей шанс останнім у своїй кар'єрі. Детальніше про роздуми футболіста можете дізнатися з нашого матеріалу.

Додамо, тренер збірної Данії Каспер Хьюлманд хоче скористатися тиском і очікуваннями, з якими Англія стикається напередодні півфіналу Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини