Головна Новини Спорт футбол Чому капітан збірної Англії вважає Євро-2020 своїм останнім шансом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому капітан збірної Англії вважає Євро-2020 своїм останнім шансом

Гаррі Кейн уже уявляє себе в фіналі чемпіонату Європи

6 липня 2021, 11:27
Поділіться публікацією:

Капітан збірної Англії та "Тоттенхему" Гаррі Кейн націлений скористатися унікальною можливістю виграти великий турнір на батьківщині. Футболіст має намір не підвести 60 тисяч глядачів на "Уемблі", коли його команда зіграє з Данією в півфіналі Євро-2020. Про це повідомляє The Guardian.

Чому капітан збірної Англії вважає Євро-2020 своїм останнім шансом

Гаррі Кейн - фото з відкритих джерел

Англійська гравець підкреслив, що біль поразки в півфіналі чемпіонату світу з футболу 2018 року проти Хорватії стала неоціненним уроком для всієї команди. Але на цьому чемпіонаті Європи колектив збірної як ніколи налаштований на перемогу.

"Це буде досвід, якого, ймовірно, більше не буде у нас як гравців, якщо тільки у нас не буде домашнього турніру для молодіжної команди. Для мене і кількох досвідченіших гравців старшого віку це буде останній шанс зіграти у великому турнірі на "Уемблі" . Яка можливість. Який це буде момент. Сподіваюся, ми зможемо перемогти", — заявив Кейн.

Також англійський капітан розповів журналістам, що вже уявляє себе в фіналі Євро-2020.

"Я намагаюся не дозволяти своєму розуму забігати надто далеко вперед, але я б збрехав, якби сказав, що не думав про це. Звичайно, це була б мрія, але я завжди повертаюся до Росії. Це був такий грандіозний турнір, але його можна так швидко перервати", — сказав футболіст.

Нагадаємо, що три політичні партії вимагають втручання уряду, щоб данські вболівальники могли потрапити на гру півфіналу Євро-2020. Британська влада відмовилась змінити правила в'їзду, а це означає, що данські футбольні фанати не можуть потрапити на "Уемблі" та подивитися півфінал чемпіонату Європи в середу проти Англії, якщо тільки вони не проживають у Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини