Головна Новини Спорт футбол Чим збірна Данії може скористатися, граючи на англійських трибунах
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим збірна Данії може скористатися, граючи на англійських трибунах

Данський тренер впевнений, що психологічний фактор сильно впливатиме на гру

7 липня 2021, 11:01
Поділіться публікацією:

Тренер збірної Данії Каспер Хьюлманд хоче скористатися тиском і очікуваннями, з якими Англія стикається напередодні півфіналу Євро-2020. Про це повідомляє FourFourTwo.

Чим збірна Данії може скористатися, граючи на англійських трибунах

Збірна Данії - фото з відкритих джерел

За словами данського наставника, його команда зіграє за Крістіана Еріксена та їхню "єдину пристрасну націю". Хоч після трагічних подій з зупинкою серця, Данія програла перший матчу групи з Фінляндією в Копенгагені та оступилася в матчі з Бельгією, але розгромна перемога на збірної Росії повернула "вікінгам" надію перевернути гори на європейському турнірі.

Серед очікуваних 66 тисяч глядачів на "Уемблі" в півфінальному матчі, на стадіоні будуть присутні близько 8 тисяч данських фанів. Всупереч дуже малій кількості уболівальників своєї команди, Хьюлманд вважає, що це може бути їм на руку.

"Ми знаємо, що ще не закінчили. Ми знаємо, що можемо зробити більше. Звичайно, на Англію чинять великий тиск, але ми також знаємо, що повинні скористатися цією ситуацією. У грі є деякі психологічні чинники. У них багато прихильників. Але ми також повинні пам'ятати, що у них багато тиску і багато очікувань. Тому я не думаю, що цей матч буде для них легким ", — заявив Каспер Хьюлманд.

Нагадаємо, що гравці збірної Данії Андреас Крістенсен і Крістіан Норгаард, які на постійній основі грають в лондонських клубах "Челсі" та "Брентфорд" стали отримувати від своїх англійських колег і фанатів побажання вилетіти з Євро-2020.

Додамо, що три політичні партії вимагають втручання уряду, щоб данські вболівальники могли потрапити на гру півфіналу Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини