Головна Новини Спорт футбол Його не зупинити: Кріштіану Роналду поклав гол-красень (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Його не зупинити: Кріштіану Роналду поклав гол-красень (відео)

Роналду наразі є найкращим бомбардиром та асистентом Саудівської професійної ліги

25 листопада 2023, 14:59
Поділіться публікацією:








Кріштіану Роналду продовжує запалювати в Саудівській Аравії у свої 38 років. Вчора його “Аль-Наср” зустрічався із клубом “Аль-Ахдуд”та виграв 3:0, а португалець взяв безпосередню участь в перемозі своєї команди, повідомляють “Коментарі”.

Його не зупинити: Кріштіану Роналду поклав гол-красень (відео)

Роналду забив гол. Фото з відкритих джерел

Результативні дії Роналду

Спочатку на 77 хвилині Роналду отримав відскок у штрафному майданчику, прибрав гравця суперника та потужно пробив у ближній кут воріт “Аль-Ахдуда”. А вже через три хвилини португалець оформив дубль. Після того як воротар суперника далеко вийшов з воріт на перехоплення передачі, м’яч опинився у Роналду який з понад 30 метрів відправив того по навісній траєкторії точно в ворота гостей. 

В підсумку “Ань-Наср” святкував перемогу 3:0. Завдяки цій перемозі команда Роналду наблизилась на відстань одного очка до лідера Саудівської ліги “Аль-Хіляля”, проте в них ще є один матч в запасі. Після 14 зіграних турів “Аль-Наср” набрав 34 очки.  

Португальцю вже 38, проте наразі він демонструє чудову форму та є найкращим бомбардиром ліги (15 голів в 13 матчах) та лідирує за кількістю гольових передач (7 асистів). Також Кріштіану був на другому місці в списку голеадорів відбору на Євро-2024 – 10 м’ячів. 


Нагадаємо, що у 13 турі французької Ліги 1 лідер чемпіонату “ПСЖ” приймав “Монако”, яке знаходилось на третій позиції. Матч видався дуже багатим на голи. Огляд матчу та найцікавіші моменти дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Читайте також, що на цих вихідних відбудеться 13 тур Англійської Прем’єр-ліги. Цікава гра відбудеться на “Сент-Джеймс Парк” між “Ньюкаслом” та “Челсі”. Де та коли дивитися цей матч, читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини