Головна Новини Спорт футбол “Ньюкасл” – “Челсі”: де та коли дивитися матч команди Мудрика
commentss НОВИНИ Всі новини

“Ньюкасл” – “Челсі”: де та коли дивитися матч команди Мудрика

“Ньюкасл Юнайтед” програв свої два останні матчі з однаковим рахунком

25 листопада 2023, 11:47
Поділіться публікацією:

На цих вихідних відбудеться 13 тур Англійської Прем’єр-ліги. Цікава гра відбудеться на “Сент-Джеймс Парк” між “Ньюкаслом” та “Челсі”. Де та коли дивитися цей матч, читайте в матеріалі “Коментарів”.

“Ньюкасл” – “Челсі”: де та коли дивитися матч команди Мудрика

Мудрик святкує гол. Фото пресслужба ФК "Челсі"

Де дивитися матч

Матч між “Ньюкаслом” та “Челсі” можна буде подивитися на платформі Setanta Sports, або на Megogo в розділі Спорт/Футбол. Початок зустрічі о 14:30 за київським часом.  

Перед матчем

“Челсі” знаходиться у непоганій формі. За останні шість матчів англійської Прем’єр-ліги “сині” програли лише один раз, тричі перемогли та два рази зіграли внічию, при тому з лідерами чемпіонату “Арсеналом” (2:2) та “Манчестер Сіті” (4:4, останній матч станом на зараз). Лондонці наразі знаходяться на 10 позиції в чемпіонаті набравши 16 балів у 12 матчах. 

“Ньюкасл” навпаки не може похизуватися гарними результатами. Останні два матчі команда програла з однаковим рахунком 0:2. Спочатку поступилися на виїзді “Боруссії” в Лізі Чемпіонів, а потім в АПЛ, також у гостях, “Борнмуту”. Причина такого спаду проста велика кількість травм та дискваліфікація Сандро Тоналі призвели до того, що з “Челсі” не зможуть зіграти одразу 10 футболістів серед яких чи не половина основних. Також під питанням участь в матчі Ісака та Лонгстаффа.   

Читайте також, що на цих вихідних відбудеться 13 тур Англійської Прем’єр-ліги. В центральному матчі “Манчестер Сіті” прийматиме на “Етіхад” “Ліверпуль”. Де та коли дивитися цей матч, читайте в матеріалі “Коментарів”.

Нагадаємо, що у 13 турі французької Ліги 1 лідер чемпіонату “ПСЖ” приймав “Монако”, яке знаходилось на третій позиції. Матч видався дуже багатим на голи. Огляд матчу та найцікавіші моменти дивіться в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини