Головна Новини Спорт футбол Мбаппе та компанія розгромили "Монако" з росіянином у складі: відео голів
commentss НОВИНИ Всі новини

Мбаппе та компанія розгромили "Монако" з росіянином у складі: відео голів

Завдяки цій перемозі “ПСЖ” зміцнює лідерську позицію в Лізі 1

25 листопада 2023, 11:17
Поділіться публікацією:








У 13 турі французької Ліги 1 лідер чемпіонату “ПСЖ” приймав “Монако”, яке знаходилось на третій позиції. Матч видався дуже багатим на голи. Огляд матчу та найцікавіші моменти дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Мбаппе та компанія розгромили "Монако" з росіянином у складі: відео голів

Мбаппе святкує гол. Фото з відкритих джерел

Перший тайм 

В першому таймі спочатку був скасований гол Вандерсона із “Монако”. А на 18 хвилині вже цілком легально після помилки воротаря на добиванні зіграв Гонсало Рамос. Через чотири хвилини Мінаміно зрівняв рахунок. Проте на перерву команду пішли за переваги господарів. На 39 хвилині пенальті реалізував Мбаппе.

Друга половина зустрічі

Найцікавіші події другого тайму стали розгортатися вже ближче під кінець матчу. Спочатку на 70 хвилині Усман Дембеле подвоїв перевагу “ПСЖ”, а через дві хвилини Вітінья чудовим дальнім ударом зробив рахунок розгромним. Гості зуміли відіграти один м’яч зусиллями Балогуна, який реалізував вихід віч-на-віч. Проте останнє слово було за господарями. На 90+6 хвилині Рандаль Коло Муані встановив остаточний рахунок зустрічі 5:2 на користь “Парі Сен-Жермен”. 


Положення в таблиці

Завдяки цій перемозі “ПСЖ” продовжує лідирувати в турнірній таблиці набравши 30 очок після 13 турів. “Монако” не дивлячись на поразку так і залишиться на третій позиції. 

Читайте також, що на цих вихідних відбудеться 13 тур Англійської Прем’єр-ліги. В центральному матчі “Манчестер Сіті” прийматиме на “Етіхад” “Ліверпуль”. Де та коли дивитися цей матч, читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини